Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / ΑΕΚ / Ρεμπρόφ: «Ήμουν ο Νο. 1 υποψήφιος για τον πάγκο της ΑΕΚ, περίμεναν μέχρι το τέλος, αλλά…»

Ρεμπρόφ: «Ήμουν ο Νο. 1 υποψήφιος για τον πάγκο της ΑΕΚ, περίμεναν μέχρι το τέλος, αλλά…»

Ο Σεργκέι Ρεμπρόφ μίλησε στην ουγγρική Nemzeti Sportnak, τονίζοντας πως ήταν ο Νο. 1 υποψήφιος για τον πάγκο της ΑΕΚ, αλλά είχε συμβόλαιο με τη Φερεντσβάρος και η «Ένωση», που περίμενε μέχρι το τέλος, κατέληξε στον Βλάνταν Μιλόγεβιτς.

Συγκεκριμένα, ο Ουκρανός τεχνικός δήλωσε: «Ήμουν ο Νο. 1 υποψήφιος για τον πάγκο της ΑΕΚ, αλλά είχα συμβόλαιο με τη Φερεντσβάρος. Περίμεναν μέχρι το τέλος, αλλά στη συνέχεια αποφάσισαν να επιλέξουν κάποιον άλλον. Στις περισσότερες χώρες, η προετοιμασία ξεκινάει σύντομα, οπότε τώρα είμαι σε ακόμα πιο δύσκολη θέση. Είχα καλές προσφορές, πολύ καλές. Θα δούμε τι θα γίνει στο μέλλον».

Ο μάνατζερ του Ρεμπρόφ, μάλιστα, Σάντορ Βάργκα, αποκάλυψε ότι έχει στα χέρια του οκτώ προτάσεις για τον πελάτη του, μεταξύ των οποίων και από ομάδες του αραβικού κόσμου.

Είπε, δε, ότι έχει εξαιρετικές σχέσεις με τον πρόεδρο της Τότεναμ, Ντάνιελ Λίβι και όταν συναντήθηκαν κάποια στιγμή στη Βουδαπέστη, του μετέφερε ότι ο Ρεμπρόφ κάνει πολύ καλή δουλειά στη Φερεντσβάρος…

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*