Home / Μπάσκετ / Euroleague / Ραζνάτοβιτς: «Ο Νέντοβιτς θέλει να μείνει στον Παναθηναϊκό»

Ραζνάτοβιτς: «Ο Νέντοβιτς θέλει να μείνει στον Παναθηναϊκό»

Τις προθέσεις του Νεμάνια Νέντοβιτς για τη νέα σεζόν αποκάλυψε ο Μίσκο Ραζνάτοβιτς σε συνέντευξή του στην ΕΡΤ3 και την εκπομπή «Τζάμπολ».

Ο μάνατζερ του Σέρβου άσου του Παναθηναϊκού υποστήριξε ότι ο πελάτης του θέλει να μείνει στο τριφύλλι σχολιάζοντας μάλιστα, ότι εάν οι πράσινοι θέλουν να επιστρέψουν στο Top-8 τότε θα πρέπει να ξεκινήσουν όλα με την παραμονή του.

«Είναι νωρίς να πούμε κάτι. Είναι σπουδαίος τύπος. Αρχίσαμε να μιλάμε πριν από ένα μήνα αλλά μετά από λίγο σταματήσαμε, γιατί η ομάδα περίμενε να τελειώσει η σεζόν στην Ευρωλίγκα και να ξεπεράσει τον τραυματισμό του. Στο άμεσο μέλλον θα μιλήσουμε πάλι. Ο Νεμάνια θέλει να μείνει στον Παναθηναϊκό και εγώ από την πλευρά μου προσπαθώ να τον βοηθήσω σε αυτό. Υπάρχουν πολλές ομάδες που είναι στην κούρσα για την απόκτησή του. Πριν μερικά χρόνια οι ελληνικές ομάδες ήταν στο Τοπ 8. Αν ο Παναθηναϊκός θέλει να επιστρέψει θα πρέπει να αρχίσει κρατώντας τον Νέντο κάτι που είναι λογικό. Τον είχα από τα 15 και τον θεωρώ σαν παιδί μου. Έπαιξε κόντρα στην Ζενίτ και είχε 20 πόντους», ανέφερε.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*