Home / Ποδόσφαιρο / Premier League / Πώς πήρε ο Ζλάταν το «9» και πώς τα… πήρε ο Μαρσιάλ

Πώς πήρε ο Ζλάταν το «9» και πώς τα… πήρε ο Μαρσιάλ

Αρχικά ακούστηκε πως το ζήτησε από τον Μαρσιάλ και εκείνος του το παραχώρησε. Όμως όπως φαίνεται ο Γάλλος ήταν ο τελευταίος που ενημερώθηκε…

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς θα έχει πάντα έναν τρόπο να απασχολεί τον Τύπο. Αφού ολοκληρώθηκε η πολύκροτη μεταγραφή του στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, το αμέσως επόμενο θέμα ήταν το νούμερο της φανέλας του.

Το «9» επιλέχθηκε από τον Σουηδό επιθετικό, παρά το γεγονός ότι με τον συγκεκριμένο αριθμό αγωνιζόταν μέχρι πέρσι ο Αντονί Μαρσιάλ, ο οποίος όπως λέχθηκε, επέλεξε αντ’ αυτού το «11».

Μάλλον όμως τα πράγματα δεν είναι έτσι ακριβώς. Όπως αναφέρει δημοσιογράφος του γαλλικού RMC Sport, από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δόθηκε το «ελεύθερο» στον Ζλάταν να διαλέξει όποιο νούμερο θέλει, ενώ όταν έκανε την τελική επιλογή, κανείς δεν ενημέρωσε τον Γάλλο ποδοσφαιριστή για την αλλαγή.

Όταν τελικά έμαθε ότι τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται με νέο νούμερο, δεν το πήρε και πολύ… ζεστά. Αντίθετα, το πρώτο πράγμα που έκανε ήταν να αλλάξει το προφίλ του στο Facebook βάζοντας φωτογραφίες του με το «9» και δείχνοντας ξεκάθαρα ότι δεν έχει σκοπό να το αφήσει αμαχητί!

inner

inner

Βέβαια ο Ζλάταν βρίσκεται ακόμα σε διακοπές και δεν έχει ενταχθεί στο δυναμικό της ομάδας. Δεν γνωρίζουμε αν ο 20χρονος θα κάνει τα ίδια όταν έρθει ο ψηλός…

πηγή : sport-fm.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*