Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / «Πόκερ» για τον Ενκουντού στον Ολυμπιακό

«Πόκερ» για τον Ενκουντού στον Ολυμπιακό

Σε πρώτο πλάνο είναι ξανά ο Ζορζ Κέβιν Ενκουντού τις τελευταίες ημέρες στον Ολυμπιακό.

Οι Πειραιώτες έχουν ως άμεση μεταγραφική προτεραιότητα την απόκτηση ενός εξτρέμ και ο Φρανσουά Μοντέστο είναι σε επαφή με μάνατζερ, παίκτες και τις ομάδες τους για να καλυφθεί το συντομότερο δυνατόν το συγκεκριμένο κενό.

Ο Γάλλος ακραίος είναι αυτή τη στιγμή ο Νο1 στόχος, όμως η υπόθεσή του παραμένει δύσκολη και σχετίζεται με τις απαιτήσεις της Μπεσίκτας.

Η τουρκική ομάδα παρουσιάζεται θετική στην παραχώρηση του παίκτη, αλλά εκείνο που αξιώνει είναι να μπει υποχρεωτική οψιόν αγοράς του παίκτη το επόμενο καλοκαίρι. Αν οι Τούρκοι επιμείνουν στην επιθυμία τους, τότε αυτό θα δυσκολέψει και άλλο την υπόθεση.

Αν όμως η Μπεσίκτας υποχωρήσει και δεν μπει πουθενά στη συμφωνία η λέξη «υποχρεωτική» για την οψιόν αγοράς του παίκτη, τότε δεν αποκλείεται να σημειωθεί μεγάλη ανατροπή και σημαντικές εξελίξεις, ακόμα και μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Η εφημερίδα «Φως των Σπορ» τονίζει πως οι εξελίξεις δρομολογούνται σίγουρα μετά το πρώτο ματς με την Νέφτσι Μπακού, όπου αν υπάρξει θετικό αποτέλεσμα από τον πρώτο αγώνα θα φουλάρουν οι πρωταθλητές Ελλάδας το θέμα του εξτρέμ.

Από εκεί και πέρα, άλλο ένα θέμα που «καίει» τον Πέντρο Μαρτίνς είναι η απόκτηση ενός αριστερού μπακ, τον οποίο θέλει να βάλει στο κλίμα της ομάδας για την επόμενη σεζόν.

Την ίδια στιγμή, πάντως, δεν έχουν… διαγραφεί οι περιπτώσεις των άλλων ακραίων παικτών, όπως του Ρόνι Λόπες που απασχολούσαν μέχρι προσφάτως, καθώς μπορεί να υπάρξει και εκείνη μία ανατροπή που μπορεί να διαφοροποιήσει τα δεδομένα στην… μεταγραφική πυξίδα των διοικούντων την «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*