Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Πυροδοτεί την βόμβα Αραούχο η ΑΕΚ!

Πυροδοτεί την βόμβα Αραούχο η ΑΕΚ!

Κόντα στην ολοκλήρωση μιας σπουδαίας μεταγραφής βρίσκεται η Ένωση!

Μια μεγάλη μεταγραφή και μάλιστα με τους καλύτερους δυνατούς όρους ετοιμάζεται να κλείσει η ΑΕΚ.

Όπως έγινε γνωστό αργά το βράδυ της Τρίτης, η «Ένωση» κατάφερε να πυροδοτήσει τη «βόμβα» του Σέρχιο Αραούχο και μετρά πλέον αντίστροφα για να τον υποδεχθεί στην Ελλάδα.

Το σημαντικό όμως για τους «κιτρινόμαυρους» δεν είναι μόνο ότι φέρνουν έναν παιχταρά, αλλά ότι (βάσει της συμφωνίας που έκαναν) μπορούν και να τον κρατήσουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το deal ανάμεσα στην ΑΕΚ και της Λας Πάλμας προβλέπει μεν δανεισμό του Αργεντινού μέχρι το καλοκαίρι, αλλά δίνει το δικαίωμα στην ελληνική ομάδα (εφόσον έχει τη συναίνεση του παίκτη) να τον διατηρήσει στο ρόστερ της και την επόμενη σεζόν.

Έστω κι αν θα χρειαστεί να «ξηλωθεί» για τα καλά σε μια τέτοια περίπτωση, αφού θα καλύψει εξ ολοκλήρου τις αποδοχές του, που για 1,5 χρόνο θα αγγίξουν το 1,2 εκατ. ευρώ (400.000+800.000).

Το ακόμα πιο σημαντικό ωστόσο είναι ότι η ΑΕΚ θα έχει τη δυνατότητα να κάνει και δικό της, αν το θελήσει, τον Αραούχο. Γιατί στο deal με τη Λας Πάλμας θα υπάρχει κατά πάσα πιθανότητα και οψιόν αγοράς του 25χρονου επιθετικού έναντι ποσού (προφανώς σεβαστού) που θα συμφωνηθεί ανάμεσα στις δυο πλευρές.

Σε κάθε περίπτωση, η μετακίνηση του Αργεντινού φορ στην «Ένωση» μοιάζει πλέον οριστική και αφού ολοκληρωθεί η ανταλλαγή κάποιων εγγράφων ανάμεσα στις δυο ομάδες θα μπει στο αεροπλάνο (πιθανότατα το βράδυ της Τετάρτης) με προορισμό τη χώρα μας.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*