Home / Μπάσκετ / Ελλάδα / ΠΣΑΚ για συνάντηση με Αυγενάκη: «Δύσκολα μεν, αισιόδοξα δε…»

ΠΣΑΚ για συνάντηση με Αυγενάκη: «Δύσκολα μεν, αισιόδοξα δε…»

Σε πολύ καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε η συνάντηση της αντιπροσωπείας του ΠΣΑΚ με τον Λευτέρη Αυγενάκη και τον Γιώργο Μαυρωτά.

Ο Σύνδεσμος εκφράζει μία συγκρατημένη αισιοδοξία για το μέλλον, ενημερώνοντας πως ο υφυπουργός Αθλητισμούς και ο Γενικός Γραμματέας θα εξετάσουν την Παρασκευή (5/2) το αίτημά τους για την παροχή άδειας προπονήσεων, για τις ομάδες από την Α2 κατηγορία και κάτω.

Η ανακοίνωση του ΠΣΑΚ:

«Δύσκολα μεν, αισιόδοξα δε…

Σε πολύ καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε νωρίς το μεσημέρι η συνάντηση μεταξύ των Υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη και Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού Γιώργου Μαυρωτά, με αντιπροσωπεία του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών.

Οι κύριοι Αυγενάκης και Μαυρωτάς, άκουσαν τους προβληματισμούς των παικτών, τις προτάσεις τους και συζήτησαν για τις λύσεις που μπορούν να βρεθούν, για να επιστρέψουν σε πρώτη φάση στις προπονήσεις, οι ομάδες από την Α2 κατηγορία και κάτω.

Τόσο ο Υφυπουργός, όσο και ο Γενικός Γραμματέας, μας παρουσίασαν τις προτάσεις που καταβάλουν κάθε βδομάδα για την επιστροφή στα γήπεδα και παραδέχθηκαν, ότι δεν περνάει 100% από το χέρι τους.

Το αίτημα μας για παροχή άδειας προπονήσεων, καταρχήν στην Α2, συνοδεύεται από καταβολή 20.000 ευρώ για την κάλυψη των απαραίτητων εβδομαδιαίων τεστ και θα εξεταστεί αύριο».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*