Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Πρόστιμο της ΑΕΚ στον Βάργκας για την αποβολή

Πρόστιμο της ΑΕΚ στον Βάργκας για την αποβολή

Αθήνα
Όταν υπάρχει καλή θέληση εκατέρωθεν, τα προβλήματα επιλύονται με συνοπτικές διαδικασίες. Ο Ρόναλντ Βάργκας απολογήθηκε στον εκτελεστικό διευθυντή της ΑΕΚ, Ντούσαν Μπάγεβιτς, για την συμπεριφορά του στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης.

Ο μέσος από τη Βενεζουέλα αποβλήθηκε λίγο πριν από το τέλος του ημιχρόνου για μία ανόητη ενέργεια (χτύπησε αντίπαλο). Τού επιβλήθηκε πρόστιμο 12.000 ευρώ, το οποίο ο Βάργκας αποδέχθηκε αδιαμαρτύρητα, και στη συνέχεια δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου:

«Το ζητούμενο για εμένα δεν είναι το πρόστιμο, το οποίο μου επιβλήθηκε, αλλά η ζημιά που προκάλεσα στην ομάδα μου και στους συμπαίκτες μου και κυρίως η πίκρα στους φιλάθλους μας από την αποβολή μου. Η απολογία μου και η ειλικρινής μεταμέλειά μου απευθύνεται σε όλο το κλαμπ, όπως και η υπόσχεσή μου για αποφυγή τέτοιων λαθών στο μέλλον ταυτόχρονα με την επιστροφή μου στην κοινή προσπάθεια της ομάδας για την εκπλήρωση των στόχων της».

Ο 28χρονος μέσος τιμωρήθηκε από την Πειθαρχική Επιτροπή της Super League με τρεις αγωνιστικές, η τελευταία εκ των οποίων είναι την Τετάρτη, στο ματς κυπέλλου με τον Πανελευσινιακό. Τίθεται πλέον κανονικά στη διάθεση του Γκας Πογέτ για την αναμέτρηση με την Καλλονή, την Κυριακή στο ΟΑΚΑ.
Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*