Home / Μπάσκετ / Πρόσκληση Παναθηναϊκού σε Ολυμπιακό για φιλικά των ακαδημιών τους

Πρόσκληση Παναθηναϊκού σε Ολυμπιακό για φιλικά των ακαδημιών τους

Ενθαρρυντική κίνηση

Aθήνα

Σε μια πολύ σημαντική κίνηση που σίγουρα μπορεί να βοηθήσει στην πάταξη της βίας και την καλλιέργεια φιλικού κλίματος ανάμεσα στους «αιώνιους», προχώρησε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Οι πράσινοι» με επίσημη ανακοίνωσή τους έκαναν γνωστό ότι απέστειλαν πρόσκληση στην ΚΑ΅Ε Ολυμπιακός για διεξαγωγή φιλικών αγώνων μεταξύ των Ακαδημιών των δύο ομάδων.

Αναλυτικά:

«Πιστή στις εξαγγελίες της από την αρχή της αγωνιστικής περιόδου για διαφύλαξη και διατήρηση της καλής ατμόσφαιρας και των ιδανικών του ευ αγωνίζεσθαι, απέστειλε τη Δευτέρα (28/3/2016) πρόσκληση στην ΚΑΕ Ολυμπιακός για φιλικούς αγώνες μεταξύ των Ακαδημιών των δύο ομάδων!

Συγκεκριμένα η πρόσκληση αφορά αθλητές γεννηθέντες τα έτη 2003 και 2004 που αγωνίζονται στις Ακαδημίες των δύο ΚΑΕ.

Με τον τρόπο αυτό η ΚΑΕ Παναθηναϊκός εκφράζει την αδιαπραγμάτευτη βούλησή της για ανάπτυξη του αθλητικού ιδεώδους και για εξαφάνιση κάθε υποψίας βίας με δεδομένο ότι οι ομάδες είναι αντίπαλοι για 40 αγωνιστικά λεπτά και οι όποιες διαφορές λύνονται αποκλειστικά στον αγωνιστικό χώρο».

Αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον η «ερυθρόλευκη» ανταπόκριση σε αυτή την πολύ σημαντική πρωτοβουλία του μπασκετικού Παναθηναϊκού!»

Newsroom ΔΟΛ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*