Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Πρωτοβουλία Κοντονή για συνάντηση με τους «μεγάλους»!

Πρωτοβουλία Κοντονή για συνάντηση με τους «μεγάλους»!

ΘΕΤΙΚΟΙ ΟΙ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ, ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ, ΣΑΒΒΙΔΗΣ – «ΑΓΝΟΙΑ» ΑΠΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!

Ο Σταύρος Κοντονής κάνει επαφές και διερευνά προθέσεις, προκειμένου να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι οι Μαρινάκης, Αλαφούζος, Μελισσανίδης και Σαββίδης! «Ανοιχτή» η παρουσία τους στην άτυπη συνεδρίαση της Λίγκας.

Τα… χαρακώματα που υπάρχουν στη Σούπερ Λίγκα θέλει να κλείσει ο Υφυπουργός Αθλητισμού, ο οποίος αναζητά κοινό σημείο επαφής ανάμεσα στους ισχυρούς άνδρες του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού, του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ!

Στόχος φυσικά είναι να σταματήσουν τα… μαχαιρώματα και να καθίσουν μαζί όλοι στο ίδιο τραπέζι, κάτι το οποίο είχε γράψει νωρίτερα ο Βασίλης Σαμπράκος, έτσι ώστε να βρεθούν «καθαρά» πρόσωπα που θα αναλάβουν τις νευραλγικές θέσεις σε Ομοσπονδία και Λίγκα και φυσικά να παταχθεί η βία στα γήπεδα και να αντιμετωπιστεί η διαφθορά.

Ο στόχος του Υφυπουργού είναι πριν την άτυπη συνάντηση των ιδιοκτητών που  συγκάλεσε ο Μποροβήλος για το απόγευμα της Τρίτης (16.00) να έχει βρεθεί κοινό σημείο επαφής, έτσι ώστε στη συνέχεια να υπάρξει ένα κλίμα συναίνεσης και να μην δοθεί νέο επεισόδιο στο μέτωπο που έχει ανοίξει. Θεωρεί ότι η πρόταση για πρόσωπα κοινής αποδοχής θα αλλάξει το κλίμα και θα απομακρυνθεί η διχόνοια. Ήταν κάτι που είχε προταθεί στον Κοντονή, ο οποίος το «δούλευε» στο μυαλό του και αποφάσισε ότι ήρθε η στιγμή να προχωρήσει στην υλοποίησή του, πριν τιναχθούν τα πάντα στον αέρα.

Ακόμα δεν υπάρχει ραντεβού, ωστόσο μέχρι στιγμής τα μηνύματα που εκλαμβάνονται είναι θετικά, χωρίς να έχουν ολοκληρωθεί οι επαφές. Προς το παρόν, μόνο από την πλευρά του Ολυμπιακού δεν προκύπτει κάτι χειροπιαστό, την ώρα που από τους υπόλοιπους βγαίνει προς τα έξω θετική διάθεση.  Ο Ιβάν Σαββίδης είναι έτοιμος για ένα τέτοιο τετ-α-τετ και θεωρεί απαραίτητο να δεσμευθούν ενώπιον της πολιτείας για υγιή ανταγωνισμό και άλλο πλαίσιο. Κύκλοι του ΠΑΟΚ τονίζουν ότι τουλάχιστον θα φανεί αν και με ποιους υπάρχει περιθώριο συνεννόησης, ενώ το «ok» έδωσαν και ο Γιάννης Αλαφούζος με τον Δημήτρη Μελισσανίδη, οι οποίοι επιθυμούν να δώσουν το «παρών». Οι «ερυθρόλευκοι», από την πλευρά τους τονίζουν ανεπίσημα πως δεν έχουν καμία ενημέρωση για την πρόθεση Κοντονή και για την προσπάθεια για συνάντηση.

Σε περίπτωση που τελικά οι σκέψεις γίνουν πραγματικότητα και υπάρξει συνάντηση, είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο να μην προλάβουν οι διοικητικοί ηγέτες να δώσουν το παρών στο ραντεβού της Λίγκας, όπου σύμφωνα με την πλευρά της «συμμαχίας» θα τεθεί ξεκάθαρο θέμα για την πτώση της ΕΠΟ. Επιθυμία τους, πάντως, είναι να παρευρεθούν και στα δύο.
Πηγή:Gazzetta.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*