Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Προτεραιότητα της ΑΕΚ ο Αραούχο

Προτεραιότητα της ΑΕΚ ο Αραούχο

Κρίσιμες θεωρούνται οι επόμενες μέρες στο μεταγραφικό μέτωπο στην ΑΕΚ, η οποία αναμένεται να φουλάρει τις επαφές με τους υποψήφιους στόχους.

Στην κορυφή της σχετικής λίστας είναι χωρίς αμφιβολία ο Σέρχιο Αραούχο. Ο Νέλσον Ολιβέιρα αποχωρεί στο τέλος του μήνα από την «Ένωση», η οποία ψάχνεται για τον επόμενο επιθετικό που βρεθεί στη γραμμή κρούσης.

Από την Ισπανία προκύπτει η πληροφορία πως η ΑΕΚ έκανε πρόταση 2 εκατ. ευρώ για τον Αργεντινό άσο, ενώ η Λας Πάλμας ζητάει 1 εκατ. ευρώ περισσότερο. Στον «Δικέφαλο» δεν θέλουν σε καμία περίπτωση να τραβήξει όλο το καλοκαίρι το θέμα του «Τσίνο», ο οποίος είναι σίγουρο πως θέλει να επιστρέψει και να αποτελέσει έναν από τους πρωταγωνιστές της ομάδας στην επιστροφή στην Νέα Φιλαδέλφεια.

Την ίδια στιγμή, η ΑΕΚ παρακολουθεί τις εξελίξεις στην υπόθεση του Μπόγκνταν Πλάνιτς, ο οποίος παλεύει να μείνει ελεύθερος από την Στεάουα Βουκουρεστίου. Εφόσον συμβεί κάτι τέτοιο, η «Ένωση» θα κάνει την κίνησή της για την απόκτηση του Σέρβου στόπερ.

Σε ό,τι αφορά τη μεσαία γραμμή, χθες έγινε γνωστό πως στο «κιτρινόμαυρο» στόχαστρο βρίσκεται ο Ολιβιέ Εντσάμ, ο οποίος αναμένεται να αποχωρήσει το φετινό καλοκαίρι από την Σέλτικ και η ΑΕΚ καραδοκεί.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*