Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Προτάθηκε στον Παναθηναϊκό ο Πέτσος
VIENNA,AUSTRIA,31.OCT.15 - SOCCER - tipico Bundesliga, SK Rapid Wien vs SK Sturm Graz. Image shows Thanos Petsos (Rapid). Keywords: Wien Energie. Photo: GEPA pictures/ Christian Ort

Προτάθηκε στον Παναθηναϊκό ο Πέτσος

Ο Θανάσης Πέτσος, ο οποίος δεν υπολογίζεται από τον Αλεξάντερ Νούρι στη Βέρντερ Βρέμης και που τον τελευταίο καιρό προπονείται με την U-23 της γερμανικής ομάδας, προτάθηκε στον Παναθηναϊκό. Στο πρώτο του εξάμηνο «έγραψε» μόλις τρεις συμμετοχές στην Bundesliga παρότι είχε αποκτηθεί με την προοπτική να αποτελέσει κομμάτι του βασικού κορμού των «πράσινων. Πρόκειται για 25χρονο ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται στο κέντρο, κυρίως ως αμυντικός χαφ και έχει κάποιες συμμετοχές και με την Εθνική Ελλάδος.

Μένει να δούμε το αν θα εξετάζει την περίπτωσή του ο Παναθηναϊκός, αλλά από τη στιγμή που αποκτήθηκε ο Δημήτρης Κουρτμπέλης για τη θέση του αμυντικού χαφ, μοιάζει αρκετά δύσκολο, καθώς προτεραιότητα φαίνεται ότι είναι η προσθήκη ενός εξτρέμ και ενός μεσοεπιθετικού. Παράλληλα, είναι πιθανόν η Βέρντερ να θέλει να τον παραχωρήσει με τη μορφή δανεισμού και να μην τον αφήσει ελεύθερο.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*