Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Πράσινη «κατασκοπεία» στην Μπρόντμπι

Πράσινη «κατασκοπεία» στην Μπρόντμπι

Χένρικσεν και Νίλσον κατασκοπεύουν για λογαριασμό του Παναθηναϊκού την Μπρόντμπι. Παράπονα Στραματσόνι στους παίκτες του. Πρόβα τζενεράλε με Ομόνοια στην Κύπρο.

Έχοντας ξεπεράσει με επιτυχία το εμπόδιο της ΑΪΚ, ο Παναθηναϊκός επικεντρώνει όλη τη δύναμή του στην Μπρόντμπι, που τον… χωρίζει από τους ομίλους του Europa League.

Η επιχείρηση κατασκοπείας και αποκρυπτογράφησης του αντιπάλου ήδη έχει αρχίσει. Ήδη ο Αντρέα Στραματσόνι έχει στα χέρια του τους αγώνες των Δανών με τη Χέρτα αλλά και τα προηγούμενα ευρωπαϊκά τους παιχνίδια, ενώ ο Ρενέ Χένρικσεν και ο Μίκαελ Νίλσον θα δουν από κοντά την προσεχή αντίπαλο του «τριφυλλιού» στα προσεχή της παιχνίδια για το πρωτάθλημα, που είναι ιδιαίτερα «δυνατά». Αυτά είναι αύριο απέναντι στη Μίντιλαντ εκτός έδρας και μετά από μια εβδομάδα εντός απέναντι στη Σοντερίσκε.

Όσον αφορά στους «πράσινους», η πρόβα τζενεράλε θα γίνει πιθανότατα την Πέμπτη απέναντι στην Ομόνοια (του Νίκου Νταμπίζα) στο «ΓΣΠ» της Λευκωσίας.

Ο Αντρέα Στραματσόνι προσπαθεί να κρατήσει σε εγρήγορση τους παίκτες του και έτσι τους έκανε παρατηρήσεις τόσο στο ημίχρονο του αγώνα με την ΑΪΚ (για την… ατολμία και τον εφησυχασμό τους στο 0-0), όσο και στο φινάλε του αγώνα επειδή διέκρινε χαλάρωση.

πηγή : sport-fm.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*