Home / Ποδόσφαιρο / Premier League / Ποκετίνο και Τότεναμ συμφώνησαν μέχρι το 2021

Ποκετίνο και Τότεναμ συμφώνησαν μέχρι το 2021

Μετά την επιτυχημένη σεζόν

Αθήνα
Ο Μαουρίτσιο Ποκετίνο υπέγραψε την επέκταση του συμβολαίου του και θα παραμείνει στην τεχνική ηγεσία της Τότεναμ έως το 2021, όπως ανακοίνωσε ο αγγλικός σύλλογος, βάζοντας έτσι τέλος στη φημολογία ότι ο Αργεντινός προπονητής θα μπορούσε να πάει σε άλλη ομάδα.

Οι «πετεινοί» θα τερματίσουν δεύτεροι στη μεγάλη κατηγορία για πρώτη φορά μετά το 1964, εφόσον νικήσουν τη Νιούκαστλ στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής και αφού πίεσαν τη Λέστερ στη «μάχη» για τον τίτλο.

Ο παλαίμαχος αμυντικός ανέλαβε τα «ηνία» των «σπερς» το 2014, αφού πρώτα εντυπωσίασε στη Σαουθάμπτον, και έχει δημιουργήσει μια γρήγορη και δυνατή ομάδα με νεαρούς Άγγλους παίκτες στη «ραχοκοκαλιά» της, όπως τους Χάρι Κέιν, Έρικ Ντάιερ και Ντέλε Άλι. Μέσα στην εβδομάδα ο Ποκετίνο φωτογραφήθηκε ενώ γευμάτιζε με τον πρώην προπονητή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Άλεξ Φέργκιουσον, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί η φημολογία ότι θα μπορούσε να αποτελεί «στόχο» των «κόκκινων διαβόλων».

Μετά την υπογραφή του νέου συμβολαίου του με την Τότεναμ, ο Ποκετίνο δήλωσε: «Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο χαρούμενος με την υπογραφή αυτού του νέου συμβολαίου. Ήταν μια εύκολη απόφαση για το τεχνικό επιτελείο μου και για μένα επειδή μπορούμε να αισθανθούμε την εκτίμηση όλων εδώ, δεν υπάρχει καλύτερο μέρος για να βρίσκομαστε αυτή τη στιγμή. Αυτός ο σύλλογος διαθέτει όλα τα συστατικά για να συνεχίσει να παλεύει για την κορυφή, τόσο στην Premier League όσο και στην Ευρώπη, και θέλουμε να είμαστε εδώ για να αποτελούμε μέρος αυτού που πιστεύω ότι θα είναι μια ξεχωριστή περίοδος στην ιστορία του συλλόγου».

Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*