Home / Stoiximan Super League / Πετρόπουλος: «Ο Χριστοδουλόπουλος μπορεί να προσφέρει στον Άρη»

Πετρόπουλος: «Ο Χριστοδουλόπουλος μπορεί να προσφέρει στον Άρη»

Την πίστη πως ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος μπορεί να προσφέρει στον Άρη και να τον βοηθήσει για την συνέχεια της σεζόν εξέφρασε ο Αντώνης Πετρόπουλος. Ο παλαίμαχος άσος μίλησε στο Metropolis και για την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τους κίτρινους την Κυριακή επισημαίνοντας ότι και οι δύο ομάδες είναι σε μια περίεργη κατάσταση.

Αναλυτικά ο Αντώνης Πετρόπουλος δήλωσε:

Για το ματς Κυπέλλου της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό:

«Η ΑΕΚ βλέπουμε ότι στην αρχή του αγώνα είναι πιεστική, είτε εντός και εκτός έδρας. Κατάφερε να βρει σκορ γρήγορα μετέφερε την πίεση στον αντίπαλο. Τα σημεία στις αρχές των ημιχρόνων είναι τα πιο δύσκολα. Υπάρχει πρόβλημα στο μεσοαμυντικό κομμάτι στον Ολυμπιακό, το 3-0 είναι μεγάλο αβαντάζ για την ΑΕΚ και στο Καραϊσκάκη δεν ξέρουμε τι θα γίνει».

Για τον Ντόι:



«Το παιδί παίζει Τετάρτη-Κυριακή. Δεν μπορούμε να λέμε ότι φταίει ένας νέος ποδοσφαιριστής, χρειάζεται λίγο χρόνο. Το ίδιο είναι για τα νέα παιδιά του ΠΑΟΚ. Είναι μεγάλες ομάδες με πίεση και χρειάζεται χρόνος».

Για τον Λιβάι Γκαρσία:



«Είναι σε πολύ καλή κατάσταση και το δείχνει. Έχει στοιχεία που υπερτερεί από άλλους επιθετικούς. Είναι η ΑΕΚ, είναι το σύστημα, ο Αλμειδα; Έχει κι αυτός μερίδιο και το σύστημα της ΑΕΚ δείχνει ότι αποδίδει».

Για τους νέους Έλληνες ποδοσφαιριστές:



«Γενικά με τους Έλληνες υπάρχει θέμα, ειδικά στις μεγάλες ομάδες. Στην εποχή μου με τον Λάζαρο (σ.σ. Χριστοδουλόπουλο) δυσκολευόντουσαν να μας πιστέψουν και είναι κακό γιατί βγαίνουν παίκτες. Πρέπει κάποια στιγμή να πιστέψουμε σε εμάς. Γιατί παράγουμε ταλέντο».

Για τη μεταγραφή του Χριστοδουλόπουλου στον Άρη:



«Ο Άρης δεν είχε Έλληνες παίκτες. Ο Λάζαρος έχει προσωπικότητα και το έχει δείξει. Όπου πήγε έπαιξε και πήρε τίτλους, οι αριθμοί το λένε. Πιστεύω θα βοηθήσει τον Άρη. Ακούω για την ηλικία του και στην Ιταλία βλέπουμε παίκτες πρωταγωνιστές 38 και 39 ετών. Έχει κίνητρο και προσωπικότητα, είναι winner, έχει το ένας εναντίον ενός, τις καλές εκτελέσεις, θα βοηθήσει τον Άρη, μπορεί να δώσει ένα κλικ πάνω. Αρκεί να τον στηρίξουν, μην τον βάλουν και χάσει ένα γκολ και λένε ποιος Χριστοδουλόπουλος. Είναι έμπειρος, ξέρεις τι θα σου προσφέρει έχει παίξει σε όλες τις μεγάλες ομάδες, παίζει όλες τις θέσεις μπροστά. Είναι παίκτης που τον ήξερα από τις εθνικές ομάδες και η πορεία του είναι επιτυχημένη. Έχει ικανότητα να απειλεί με μακρινά σουτ και στημένα. Έχει την προσωπικότητα να ηγηθεί μια ομάδα αρκεί αυτή να τον αγκαλιάσει. Μετά έπονται και οι φίλαθλοι. Ο Άρης έχει μόνο να κερδίσει. Δεν ξόδεψε πάρα πολλά λεφτά και είναι ποδοσφαιριστής που μπορεί να προσφέρει».

Για το Άρης-Παναθηναϊκός:



«Είναι περίεργο ματς, στο ποδόσφαιρο υπάρχουν αστάθμητοι παράγοντες για να πάρεις ένα παιχνίδι και να κάνεις πορείες. Δεν ξέρω σε τι κατάσταση είναι, θα θέλει λίγο χρόνο φαντάζομαι. Και οι δυο ομάδες είναι σε μια περίεργη φάση».

Για το φινάλε της σεζόν σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο:



«Ο Παναθηναϊκός έχασε πολλούς βαθμούς, ήταν πολύ μπροστά. Ο ΠΑΟΚ και ο Ολυμπιακός πλησίασαν. Η ΑΕΚ δείχνει ότι είναι σε καλό μομέντουμ αλλά δεν έχει ξεκαθαρίσει κάτι. Το αφήνω ανοιχτό, υπάρχουν ντέρμπι έχει χρόνο δεν είναι τελειωμένο. Στο Κύπελλο μάλλον θα δούμε τελικό ΑΕΚ-ΠΑΟΚ».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*