Home / Μπάσκετ / Euroleague / Πετρίδης: «Να έχει συνέχεια κόντρα στη Φενέρ ο Παναθηναϊκός»

Πετρίδης: «Να έχει συνέχεια κόντρα στη Φενέρ ο Παναθηναϊκός»

Τα τελευταία νέα του μπασκετικού Παναθηναϊκού μετά τον αγώνα με την Μπασκόνια μετέφερε ο Γιώργος Πετρίδης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Ο Παπαγιάννης πραγματικά έχει θυσιαστεί για την Εθνική, όταν έφυγε από τον Παναθηναϊκό για να πάει στο ματς της Εθνικής, ενώ είχε την ίδια ώρα ματς ο Παναθηναϊκός και πήρε το ταξί για να πάει στα Λιόσια», ήταν το σχόλιό του για όσα έχουν συμβεί τις τελευταίες ώρες στις σχέσεις του «Εξάστερου» με την ΕΟΚ.

«Έκανε πολύ καλή εμφάνιση στο Β’ ημίχρονο και μπήκε για τα καλά στην εξίσωση ο Γουόλτερς, ο οποίος μοίραζε, εκτελούσε και άνοιγε την αντίπαλη άμυνα. Και σιγά-σιγά πλησιάζει στον κανονικό του εαυτό ο Παπαγιάννης και είναι απόλαυση επίσης ο Πονίτκα», πρόσθεσε.

Και κατέληξε λέγοντας: «Έχει μπροστά του τη Φενέρμπαχτσε, ένα πολύ καλό τεστ, για να δούμε πού βρίσκεται η ομάδα και πρέπει να είναι ανταγωνιστικός για να αποδείξει πως δεν ήταν παρένθεση η εμφάνιση με την Μπασκόνια στο ΟΑΚΑ και πως έχει συνέχεια. Σήμερα έχουν προπόνηση. Μποχωρίδης και Παναγιώτης Καλαϊτζάκης είναι στην Εθνική».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*