Home / Άλλα Σπόρ / «Πετάει» για Ολλανδία η αποστολή της εθνικής χάντμπολ

«Πετάει» για Ολλανδία η αποστολή της εθνικής χάντμπολ

Με πίστη ότι θα καταφέρει να πάρει το «εισιτήριο» για την τελική φάση του EURO 2024, η αποστολή της εθνικής ομάδας χάντμπολ των ανδρών αναχωρεί το απόγευμα (17:25) αεροπορικώς για το Άμστερνταμ, προκειμένου να δώσει την Κυριακή (30/4, 19:00) το τελευταίο παιχνίδι της στον 5ο προκριματικό όμιλο με αντίπαλο την Ολλανδία στην πόλη Αλμέρε, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα ολοκλήρωσε σήμερα το πρωί την επί ελληνικού εδάφους προετοιμασία του για το ματς με τους «οράνιε», με προπόνηση που έλαβε χώρα στο γήπεδο χάντμπολ του ΣΕΦ.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Γιώργος Ζαραβίνας, συμπεριέλαβε στην αποστολή τους εξής 16 παίκτες: Μπουκοβίνας, Παπαντωνόπουλος, Τζηράς, Αραμπατζής, Παπαβασίλης, Κωστακίδης, Μυλωνάς, Σάββας, Κρητικός, Τόσκας, Πασσιάς, Μάλλιος, Κανδύλας, Παπαδιονυσίου, Λιάπης, Τσαναξίδης.

Στην αποστολή μετέχουν επίσης -ως αρχηγός- το μέλος του Δ.Σ. της ΟΧΕ Κώστας Βιολιτζής, οι προπονητές Γιώργος Ζαραβίνας, Γιώργος Μαστορογιάννης, Ηλίας Μάντζος, ο Διευθυντής ορθοπεδικής κλινικής της Ευρωκλινικής Γιώργος Κελάλης, ο φυσιοθεραπευτής Παύλος Καλαβάζης, ο ρεφλεξολόγος Σπύρος Δημητράκουλας και ο Δημοσιογράφος- υπεύθυνος επικοινωνίας της ΟΧΕ Κωνσταντίνος Χατζηδημητρίου.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*