Home / Κώστας Νικολακόπουλος / Περίγελος έγιναν και στην Σκωτία UEFA και Μάντεν με τη διαιτησία εις βάρος του Ολυμπιακού!

Περίγελος έγιναν και στην Σκωτία UEFA και Μάντεν με τη διαιτησία εις βάρος του Ολυμπιακού!

Περίγελος έχουν γίνει η UEFA κι ο Σκωτσέζος διαιτητής Μπόμπι Μάντεν μέσα από τα social media στην Σκωτία!

Πάρα πολλοί οπαδοί της Σέλτικ έχουν ξεσπαθώσει, γράφοντας ότι ο έμπειρος διεθνής ρέφερι είναι οπαδός της Ρέιντζερς και εκφράζοντας από απορία έως ειρωνεία για το πώς η ευρωπαϊκή ομοσπονδία όρισε σε προκριματικό του Τσάμπιονς Λιγκ τον Μάντεν, την στιγμή που ο επόμενος αντίπαλος του ζευγαριού Ολυμπιακού-Λούντογκορετς θα έπεφτε πιθανότατα με τη Ρέιντζερς.

Χαρακτηριστικά ορισμένες αναρτήσεις στο twitter….

Βλέπουμε ότι ακόμη και οπαδοί της Ρέϊντζερς παραδέχονται ότι ο Μάντεν είναι ο αγαπημένος τους διαιτητής, χαρακτηρίζοντας τον «αδελφό»! Βλέπετε, πέρυσι ο Μάντεν ήταν διαιτητής δύο κλάσικο μεταξύ Σέλτικ και Ρέίντζερς, με νικήτρια τη Ρέιντζερς και τη Σέλτικ να φωνάζει για τη διαιτησία του, ενώ γενικά όποτε σφυρίζει τη Ρέιντζερς κατά στανική σύμπτωση αυτή ευνοείται και κερδίζει.

Πολλοί Σκωτσέζοι οπαδοί το πάνε ακόμη πιο μακριά, καθώς λόγω της ήττας της Ρέιντζερς από τη Μάλμε, λίγο πριν ξεκινήσει το Ολυμπιακός-Λούντογκορετς, σχολιάζουν, «πού ήταν ο Μάντεν, να γλίτωνε την ήττα η Ρέϊντζερς»…Γενικά και μόνο από την αντίδραση των Σκοτσέζων φιλάθλων, αναδεικνύεται το πόσο τραγική ήταν η επιλογή της ΟΥΕΦΑ να ορίσει αυτόν τον διαιτητή.

Και μην πει κανείς ότι ο ορισμός μπορεί να είχε γίνει πριν την κλήρωση. Μα ούτως η, άλλως ο Ολυμπιακός είχε 33,3% να πέσει με την Ρέιντζερς. Μην κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας…

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*