Home / Ποδόσφαιρο / Κύπελλο / Πειθαρχική δίωξη στα Χανιά για τους δύο αγώνες με τον Ολυμπιακό

Πειθαρχική δίωξη στα Χανιά για τους δύο αγώνες με τον Ολυμπιακό

Στο Κύπελλο Ελλάδας

Αθήνα
Ο αναπληρωτής υπεύθυνος άσκησης δίωξης ποδοσφαιρικών αδικημάτων, Στέφανος Μπαξεβάνης, άσκησε πειθαρχική δίωξη σε Χανιά, Κισσαμικό και Παναχαϊκή, για παιχνίδια που φέρονται να είναι ύποπτα προς χειραγώγηση.

Συγκεκριμένα, η υπόθεση των Χανίων αφορά στους δύο αγώνες Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό, με τον πρώτο (7/1) να ολοκληρώνεται 4-1 υπέρ των «ερυθρόλευκων» στην Κρήτη (τα Χανιά είχαν προηγηθεί) και τη ρεβάνς (13/1) να τελειώνει με 6-0 για τον πρωταθλητή Ελλάδας.

Ο Κισσαμικός θα δώσει εξηγήσεις για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Πανσερραϊκό στις 14/2, που έληξε με 1-0 υπέρ της μακεδονικής ομάδας, ενώ η Παναχαϊκή διώκεται για την εντός έδρας αναμέτρηση με Καλλιθέα (13/1), που βρήκε νικητές τους φιλοξενούμενους με 1-0.

Η ανακοίνωση:

«Ο αναπληρωτής υπεύθυνος άσκησης δίωξης ποδοσφαιρικών αδικημάτων Στέφανος Μπαξεβάνης άσκησε πειθαρχικές διώξεις κατά:

-Της ΠΑΕ Κισσσαμικός ΠΓΣ, νομίμως εκπροσωπουμένης, για πράξη που προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικώς από τις διατάξεις των άρθρων 20 και 22 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ, σε συνδυασμό με το άρθρο 27 παρ.3 του Κώδικα Δεοντολογίας (αγώνας Πανσερραϊκός-Κισσαμικός, πρωτάθλημα Football League, 14/2/2016).

-Της ΠΑΕ Χανιά ΑΟ, νομίμως εκπροσωπουμένης, για πράξη προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικώς από τις διατάξεις των άρθρων 20 και 22 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ, σε συνδυασμό με το άρθρο 27 παρ.3 του Κώδικα Δεοντολογίας (αγώνας Χανιά-Ολυμπιακός, Κύπελλο Ελλάδας, 7/1/2016).

-Της ΠΑΕ Χανιά ΑΟ, νομίμως εκπροσωπουμένης, για πράξη προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικώς από τις διατάξεις των άρθρων 20 και 22 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ, σε συνδυασμό με το άρθρο 27 παρ.3 του Κώδικα Δεοντολογίας (αγώνας Ολυμπιακός-Χανιά, Κύπελλο Ελλάδας, 13/1/2016).

-Της ΠΑΕ Παναχαϊκή ΓΕ 2005, νομίμως εκπροσωπουμένης, για πράξη που προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικώς από τις διατάξεις των άρθρων 20 και 22 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ, σε συνδυασμό με το άρθρο 27 παρ.3 του Κώδικα Δεοντολογίας (αγώνας Παναχαϊκή-Καλλιθέα, πρωτάθλημα Football League, 31/1/2016)».

Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*