Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / ΠΑΣ Γιάννινα-ΠΑΟΚ: Να ξεμπερδέψουν με τη δεύτερη θέση οι «ασπρόμαυροι»

ΠΑΣ Γιάννινα-ΠΑΟΚ: Να ξεμπερδέψουν με τη δεύτερη θέση οι «ασπρόμαυροι»

Προσπάθεια να επιστρέψει στις νίκες μετά από οκτώ συνεχόμενα παιχνίδια μακριά της θα κάνει απόψε (8/5, 18:00) στα Γιάννενα ο ΠΑΟΚ, ο οποίος για την έβδομη αγωνιστική των playoffs της Super League, φιλοξενείται από τον ΠΑΣ (Novasports Prime, bwinΣΠΟΡ FM 94,6, sport-fm.gr)!

To παιχνίδι είναι αρκετά σημαντικό για τους Θεσσαλονικείς, αφού εκτός του ότι θέλουν πάση θυσία τη νίκη για να μην μπλέξουν σε σενάρια απώλειας της δεύτερης θέσης, κοιτάζουν να σπάσουν το αρνητικό σερί των οκτώ συνεχόμενων ηττών που τρέχουν. Τέλος, είναι δεδομένο πως στοχεύουν στο να είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, στον τελικό Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό.

Από την πλευρά των γηπεδούχων, εκτός έμειναν οι Κόντε, Μορέιρα, Ποζνάνσκι που είναι τραυματίες, ο Σούλης που ολοκλήρωσε την περίοδο της καραντίνας μετά από ίωση μόλις σήμερα και οι Λώλης και Καραγιάννης. Ο Περέα κινδύνευε με τιμωρία δύο αγωνιστικών, ωστόσο ο αθλητικός δικαστής τον απάλλαξε για όσα έγιναν στο Φάληρο.

Όσον αφορά τα αγωνιστικά, ο Ομάρ Ελ Καντουρί ακολούθησε μέρος της προπόνησης, ενώ ο Ντόουγκλας Αουγκούστο βγήκε στο γήπεδο για τρέξιμο. Οι Αντρέ Βιεϊρίνια , Χοσέ Κρέσπο και Ντιέγκο Μπίσεσβαρ έμειναν μέσα για θεραπείες, ενώ τέλος ο Λέο Ζαμπά αναχώρησε για Βραζιλία με ειδική άδεια λόγω προσωπικού προβλήματος που αντιμετωπίζει.

«Όπως όλα τα παιχνίδια των playoffs είναι δύσκολα γι’ εμάς. Ο ΠΑΟΚ ξέρει τί περιμένει από εμάς και εμείς ξέρουμε τί περιμένουμε από τον ΠΑΟΚ. Όποιος εκείνη τη μέρα δείξει τα καλύτερα στοιχεία μέσα στο γήπεδο θα πάρει και τη νίκη», τόνισε ο Ηρακλής Μεταξάς.

«Για εμάς ο στόχος είναι ξεκάθαρος και είναι μπροστά μας (σ.σ. το Κύπελλο). Έχουμε όμως παιχνίδι για το πρωτάθλημα τώρα. Όλοι καταλαβαίνουν ότι όταν μέσα σε 10 μέρες έχει να παίξεις δύο παιχνίδια με τον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ έχοντας προηγηθεί μία δύσκολη περίοδος με τις υποχρεώσεις στην Ευρώπη, δεν είναι εύκολο», είχε πει ο Ραζβάν Λουτσέσκου μετά το ματς με τον Ολυμπιακό.

Διαιτητές: Σιδηρόπουλος (Κωσταράς, Κούλα , 4ος Διαμαντόπουλος, VAR: Τρεϊμάνις, Παπαδάκης)

Οι αποστολές:

ΠΑΣ: Λοντίκιν, Αθανασίου, Σάλιακας, Παντελάκης, Κάργας, Εραμούσπε, Πίρσμαν, Ντομίνγες, Οικονομόπουλος, Λαραχάλιος, Κύρκος, Στάνκο, Σιόντης, Ρίζος, Λιάσος, Γκραντάφσκι, Μπρένερ, Σνάιντερ, Μίνα, Περέα.

ΠΑΟΚ: Δεν ανακοίνωσε αποστολή και συμπεριέλαβε όλους τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές.

Πιθανές ενδεκάδες:

ΠΑΣ (4-4-2): Λοντίγκιν – Σάλιακας, Κάργας, Εραμούσπε, Πίιρσμαν – Σνάιντερ, Στάνκο, Καραχάλιος, Γκαρντάβσκι – Ντομίνγκεθ, Περέα.

ΠΑΟΚ (4-2-3-1): Πασχαλάκης – Λύρατζης, Ίνγκασον, Μιχάι, Σάστρε – Τσιγγάρας, Κούρτιτς – Ζίβκοβιτς, Σοάρες, Μιτρίτσα – Άκπομ.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*