Home / Ποδόσφαιρο / Παρουσιάστηκε o Τεν Κάτε από την Αλ Τζαζίρα

Παρουσιάστηκε o Τεν Κάτε από την Αλ Τζαζίρα

Ο Χενκ Τεν Κάτε έκανε τις πρώτες δηλώσεις του ως προπονητής της Αλ Τζαζίρα και έθεσε ως προτεραιότητα της ψυχολογική ανάταση των ποδοσφαιριστών.

O Xενκ Τεν Κάτε ανέλαβε επίσημα τα καθήκοντα του στην Αλ Τζαζίρα του Ντουμπάι και παρουσιάστηκε από τη διοίκηση, αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου του. Ο Ολλανδός προπονητής συμφώνησε έως το τέλος του 2016 και έχει προβλεφθεί όρος ανανέωσης για το 2017, εάν όλοι μείνουν ικανοποιημένοι από τη συνεργασίας τους.

“Μπορώ να υποσχεθώ στους φιλάθλους ότι θα βάλω τα δυνατά μου για να βγάλω την ομάδα από τη δύσκολη θέση” τόνισε αρχικά ο 61χρονος κόουτς και συμπλήρωσε ότι “είναι σημαντικό να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο, αλλά σε πρώτη φάση θέλω να τονώσω την αυτοπεποίθηση των παικτών. Οι ήττες έχουν επιβαρύνει την ψυχολογία και πρέπει να το αλλάξω”.

Όσο για τα πιο… άμεσα αποτελέσματα, ο Τεν Κάτε εξήγησε ότι “προς το παρόν, θα δείτε μία ομάδα καλογυμνασμένη και διεκδικητική. Αυτό μπορώ να το εγγυηθώ”.

Η Αλ Τζαζίρα καταλαμβάνει την 10η θέση της βαθμολογίας, 20 βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Αλ Αΐν, ενώ έχει αποκλειστεί από το Κύπελλο του Κόλπου. Από τον Τεν Κάτε έχει ζητηθεί η βελτίωση της βαθμολογικής θέσης και η πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ της Ασίας, καθώς και η διεκδίκηση του Κυπέλλου του Προέδρου.

Πηγή: sport 24

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*