Home / Ποδόσφαιρο / Super League 2 / Παρελθόν από την Παναχαϊκή ο Στέφανο Φραντσιόζα

Παρελθόν από την Παναχαϊκή ο Στέφανο Φραντσιόζα

Σε διαδικασία αναζήτησης νέου προπονητή βρίσκεται πλέον η Παναχαϊκή μετά την αποχώρηση του Στέφανο Φραντσιόζα από την τεχνική ηγεσία του συλλόγου.

Με ανακοίνωση που εξέδωσε το μεσημέρι της Παρασκευής (20/10), η ομάδα της Πάτρας γνωστοποίησε τη λύση της συνεργασίας της με τον Αμερικανοιταλό τεχνικό μετά από μόλις τέσσερα παιχνίδια στο «τιμόνι» του συλλόγου, κάνοντας δεκτή την παραίτηση του 49χρονου προπονητή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Παναχαϊκής:«Η Διοίκηση της ΠΑΕ Παναχαϊκή ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή Στέφανο Φραντσιόζα, κάνοντας αποδεκτή την παραίτηση του.

Τον ευχαριστούμε για όσα πρόσφερε στο Σύλλογο μας όλο αυτό το διάστημα και κυρίως για το γεγονός πως εργάστηκε με αφοσίωση για όλα όσα πρεσβεύει η Παναχαϊκή.

Του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του με προσωπικές και συλλογικές επιτυχίες.

Ακολουθεί η δήλωση παραίτησης του Στέφανο Φραντσιόζα:«Θα ήθελα να ανακοινώσω και επίσημα την παραίτησή μου από τη θέση του Προπονητή της Παναχαϊκής.

Αυτή η απόφαση ελήφθη μετά από προσεκτική εξέταση των τρεχουσών συνθηκών και των προκλήσεων που αντιμετωπίζουμε ως ομάδα.

Κατά τη διάρκεια της θητείας μου, προσπαθήσαμε αρκετά στις προπονήσεις και τους αγώνες μας, ωστόσο η βαθμολογία μας δεν αντικατοπτρίζει επακριβώς τη σκληρή δουλειά που καταβάλλεται από ολόκληρο το Προπονητικό επιτελείο και τους Παίκτες. Από την αρχή, συναντήσαμε εμπόδια και αυτές οι προκλήσεις εξακολουθούν να υφίστανται. Είναι δυστυχώς η πραγματικότητα της παρούσας κατάστασης.

Εκφράζω τις ειλικρινείς μου ευχαριστίες στους ιδιοκτήτες του συλλόγου για την εμπιστοσύνη τους σε εμένα και για την απίστευτη υποστήριξη που μου παρείχε όλη η οικογένεια της Παναχαϊκής. Η Διοικητική και αγωνιστική βοήθεια που έλαβα από όλους τους εμπλεκόμενους με την ΠΑΕ ήταν ανυπολόγιστη. Θα ήθελα να αναγνωρίσω την ακλόνητη δέσμευση και τη συνεργασία του προσωπικού μας, τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου, καθώς έπαιξαν ουσιαστικό ρόλο σε αυτό το ταξίδι μας.

Οφείλω να απευθύνω την ιδιαίτερη εκτίμηση μου προς τους παίκτες. Αν και η συνεργασία μας μπορεί να ήταν σχετικά σύντομη, είμαι βέβαιος ότι αναγνώρισαν την ακλόνητη αποφασιστικότητά μου να επιτύχουμε στο γήπεδο. Εύχομαι να μπορούσα να είχα συμβάλει περισσότερο στην εξέλιξη και την πρόοδό τους.

Θέλω επίσης να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου στους αφοσιωμένους οπαδούς της Παναχαϊκής. Οι επίμονες προκλήσεις που βιώνει ο σύλλογος έφεραν απογοήτευση. Καταλαβαίνω ότι δεν ήταν όλοι ικανοποιημένοι με την απόδοσή μας. Ωστόσο, είναι σημαντικό να αναγνωρίσουμε τις ιδιαίτερες συνθήκες και τους χρονικούς περιορισμούς που αντιμετωπίσαμε για την οικοδόμηση μιας ανταγωνιστικής ομάδας. Παρά την τεράστια ιστορία και το ανάστημα αυτού του συλλόγου, εργαστήκαμε με αφοσίωση για να διατηρήσουμε την κληρονομιά του, γεγονός που δεν μπορεί να αμφισβητηθεί.

Καθώς αποχωρώ, η πιο θερμή μου επιθυμία είναι η Παναχαϊκή να βρει έναν πιο φωτεινό δρόμο στο μέλλον, επιστρέφοντας εκεί όπου πραγματικά ανήκει. Μακάρι ο σύλλογος να ξεπεράσει τις σημερινές του δυσκολίες και να πετύχει σε αυτό το απαιτητικό πρωτάθλημα.

Θέλω να παρακαλέσω τους υποστηρικτές της ομάδας να συνεχίσουν να στέκονται στο πλευρό των αφοσιωμένων παικτών μας, οι οποίοι εργάζονται καθημερινά για να επιτύχουν αυτούς τους στόχους.

Εύχομαι στην Παναχαϊκή τα καλύτερα για το μέλλον».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*