Home / Βόλεϊ / Παραμένουν στο Μαρκόπουλο Λέθαμ, Δικαιούλια

Παραμένουν στο Μαρκόπουλο Λέθαμ, Δικαιούλια

Αθλήτριες της ομάδας βόλεϊ γυναικών του Μαρκόπουλου θα παραμείνουν και την επόμενη σεζόν οι Ρεβέκα Λέθαμ και Βιργινία Δικαιούλια. Η ομάδα της Ανατολικής Αττικής ανακοίνωσε την ανανέωση των συμβολαίων της 26χρονης Αμερικανίδας ακραίας και της 28χρονης, πρώην Survivor, αρχηγού για όγδοη συνεχόμενη χρονιά, ώστε να αποτελέσει ξανά τη «σημαία» του συλλόγου.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση για Λέθαμ:

«Ο Αθλητικός Όμιλος Μαρκοπούλου ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με την Rebecca Latham στη γυναικεία ομάδα της Volleyleague. Η 26χρονη (1997) από τις ΗΠΑ έχει ύψος 1.91 και προέρχεται από το Πανεπιστήμιο του Denver. Τη σεζόν 2021-22 αγωνίστηκε στη Νότια Κορέα με την Hwaseong IBK Altos, ενώ το 2020 έκανε το ντεμπούτο της στην ιταλική Serie B με τη φανέλα της Futura Volley Giovani Busto Arsizio.

Στις πρώτες της δηλώσεις μετά την ανανέωση του συμβολαίου της στον ΑΟ Μαρκοπούλου Revoil, η Becca δήλωσε τα εξής: “Είμαι ενθουσιασμένη που θα επιστρέψω στο Μαρκόπουλο για την επόμενη σεζόν. Ανυπομονώ να επιστρέψω στο περιβάλλον που με βοήθησε να βελτιωθώ τόσο και να γίνω καλύτερη αθλήτρια την περυσινή σεζόν.

Η νοοτροπία που κυριαρχεί σε αυτό τον σύλλογο έκανε εύκολη την απόφαση της παραμονής μου. Είμαι σίγουρη πως η σεζόν 2023-24 θα είναι απολύτως επιτυχημένη και ανυπομονώ να ξεκινήσει”.

Η ανακοίνωση για Δικαιούλια:

«Η σημαία στον ιστό της! Η αρχηγός του ΑΟ Μαρκοπούλου τα τελευταία οκτώ χρόνια θα συνεχίσει στον ΑΟ Μαρκοπούλου Revoil. Η 28χρονη κεντρικός με ύψος 1.83, τη νέα σεζόν 2023-24 θα συμπληρώσει 12 χρόνια συνεχούς παρουσίας στα αγωνιστικά τμήματα του ΑΟΜ Revoil.

Μετά την ανανέωση του συμβολαίου της στο Μαρκόπουλο, η Βιργινία δήλωσε: “Είμαι πολύ χαρούμενη που συνεχίζω στην οικογένεια του ΑΟΜ, με ένα προπονητικό staff το οποίο γνωρίζω και εμπιστεύομαι απόλυτα. Εύχομαι να έχουμε μια πολύ καλή σεζόν με υγεία και να παλέψουμε για το καλύτερο δυνατό για την ομάδα”.

ter-block” src=”https://resources.sport-fm.gr/supersportFM/images/news/23/05/24/dikeoulia_01

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*