Home / Ποδόσφαιρο / Παραλίγο να πιαστούν (ξανά) στα χέρια Κουρτουά-Βίλμοτς!

Παραλίγο να πιαστούν (ξανά) στα χέρια Κουρτουά-Βίλμοτς!

Μεγάλη ένταση στα αποδυτήρια του Βελγίου, μετά τον αποκλεισμό από την Ουαλία, με τον Κουρτουά να τα «χώνει» στον Βίλμοτς και τον δεύτερο να του λέει «έλα έξω»!

Για άλλη μία φορά, Κουρτουά και Βίλμοτς απέδειξαν ότι είναι καλύτερο να μην μπαίνει ο ένας στον δρόμο του άλλου…

Ο γκολκίπερ των «κόκκινων διάβολων», έπειτα από την ήττα-σοκ που γνώρισαν από την Ουαλία, με αποτέλεσμα να αποχαιρετήσουν το Euro, φέρεται να ξέσπασε εναντίον του προπονητή του!

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, που επικαλείται η εφημερίδα HLN, ο Κουρτουά είπε στα αποδυτήρια σε πολύ έντονο ύφος στον προπονητή του: «Η τακτική μας προσέγγιση ήταν τελείως λάθος. Παίξαμε όπως στην ήττα με την Ιταλία»!

Ο Βίλμοτς… τα πήρε κρανίο και του απάντησε: «Μη μου μιλάς εμένα έτσι, έλα έξω», για να φύγουν και να συνεχίσουν τη συζήτηση σε άλλο δωμάτιο, με την υπόλοιπη αποστολή να ακούει εμβρόντητη τις φωνές τους.

Θυμίζουμε πως οι δυο τους είχαν πιαστεί στα χέρια μετά την ήττα της πρώτης αγωνιστικής από την Ιταλία! Ο Κουρτουά είχε εκφράσει δημόσια τη διαφωνία του για την τακτική του Βίλμοτς, με τον δεύτερο να του ζητάει τον λόγο και τους δύο άνδρες, όπως είχε αποκαλύψει τότε το Bein Sport, να πλακώνονται έξω από το προπονητικό κέντρο του Βελγίου, στη Γαλλία!

Πηγή Sport-fm.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*