Home / Βόλεϊ / Παρέμεινε στη Λαμία η Περέιρα

Παρέμεινε στη Λαμία η Περέιρα

Βολεϊμπολίστρια της Λαμίας παραμένει και την επόμενη σεζόν η Ελόιζα Λακέρντα Περέιρα. Η ομάδα της Φθιώτιδας ανακοίνωσε την Πέμπτη την παραμονή της Βραζιλιάνας διαγωνίου και για τον επόμενο χρόνο, αφού η 32χρονη αποτέλεσε μια από τις βασικές πρωταγωνίστριες της καλής πορείας της ομάδας στη φετινή Volley League γυναικών.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Το ΔΣ του ΑΟ ΛΑΜΙΑΣ 2013 είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συνέχιση της συνεργασίας της ομάδας μας για έναν ακόμα χρόνο, με την αγαπημένη αθλήτρια της εξέδρας και “πολυβόλο” στη διαγώνιο, τη Βραζιλιάνα Heloiza Lacerda Pereira.

Η “Helo” την περασμένη σεζόν έκανε ένα πολύ καλό πρωτάθλημα με την ομάδα μας και βοήθησε πολύ στην επίτευξη των στόχων της. Έχει γεννηθεί στις 2 /11/1990 με ύψος 1,88, έχει πλούσιο παρελθόν γεμάτο εμπειρία, αφού έχει αγωνιστεί σε πολλές ομάδες της Βραζιλίας, της Γαλλίας και της Γερμανίας.

Μετά την ανανέωση του συμβολαίου της, δήλωσε πως: «Είμαι πολύ χαρούμενη που θα επιστρέψω στον ΑΟΛ για μια ακόμη χρονιά, συνεχίζοντας τη δουλειά μου για να πετύχουμε ότι αρχίσαμε πέρυσι. Είμαι, επίσης, πολύ ενθουσιασμένη που θα ξαναπαίξω στην Ελλάδα σε ένα πρωτάθλημα που, για άλλη μια χρονιά, αναμένεται να είναι υψηλού επίπεδου και ανταγωνιστικό.

Είμαι σίγουρη ότι με περισσότερη δουλειά θα πετύχουμε τους στόχους μας και ακόμη κάτι καλύτερο από πέρυσι και με αυτό σαν κίνητρο μας θα πρέπει να προετοιμαστούμε».

Το ΔΣ του ΑΟ Λαμίας 2013 καλωσορίζει τη “Helo” για δεύτερη χρονιά στην οικογένειά του και της εύχεται υγεία και πολλές και μεγάλες επιτυχίες με την ομάδα μας».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*