Home / Βόλεϊ / Παρέμεινε στην Κηφισιά ο Κωτσάκης

Παρέμεινε στην Κηφισιά ο Κωτσάκης

Παίκτης της Κηφισιάς παρέμεινε ο Φρίξος Κωτσάκης. Η ομάδα των βορείων προαστίων ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας της με τον 22χρονο διεθνή ακραίο για τον επόμενο χρόνο.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Ο Αθλητικός Όμιλος Πετοσφαίρισης Κηφισιάς ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Φρίξο Κωτσάκη για την αγωνιστική περίοδο 2021-22.Ο Έλληνας διεθνής ακραίος υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο και θα παραμείνει στην ομάδα των βορείων προαστίων για δεύτερη διαδοχική σεζόν.

Ο διεθνής παίκτης, μετά την οριστικοποίηση της συμφωνίας, τόνισε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω να αγωνίζομαι με τη φανέλα της Κηφισιάς. Από τις πρώτες κινήσεις και των υπόλοιπων ομάδων φαίνεται ότι το πρωτάθλημα της Volley League θα είναι πολύ δυνατό. Αυτό με κινητοποιεί ακόμα περισσότερο να τα δώσω όλα στο γήπεδο για να καταφέρουμε να πάμε την Κηφισιά, για άλλη μια χρονιά, εκεί που αξίζει, στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας.

Ελπίζω οι φίλαθλοι να μπορέσουν να επιστρέψουν στα γήπεδα και να απολαύσουν αγώνες υψηλού επιπέδου».

Τέλος, σχολιάζοντας τη συμμετοχή του στην Εθνική ομάδα ανδρών και την πρόκριση στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, είπε: «Αποτελεί μεγάλη τιμή να αγωνίζομαι στην Εθνική ομάδα. Πετύχαμε το στόχο μας, που ήταν η πρόκριση στο Ευρωβόλεϊ. Είναι σημαντικό για την Εθνική να είναι παρούσα στα μεγάλα αθλητικά ραντεβού».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*