Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Παράταση για την «Αγιά-Σοφιά» ζητά ο Δήμος

Παράταση για την «Αγιά-Σοφιά» ζητά ο Δήμος

Αίτημα παράτασης της δημόσιας διαβούλευσης για την «Αγιά-Σοφιά» προτίθεται να καταθέσει ο Δήμος. Δεν ανησυχεί η ΑΕΚ, αφού δεν προβλέπεται -βάσει νόμου- να γίνει δεκτό και να προκληθεί νέα καθυστέρηση.

Ενέργειες που σχετίζονται, ανάμεσα σε άλλα, και με το θέμα του γηπέδου της ΑΕΚ θα συζητήσει ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας.

Σε συμβούλιο που προγραμματίστηκε για την προσεχή Τετάρτη, 9 Σεπτεμβρίου, ένα εκ των 24 θεμάτων της ημερήσιας διάταξης αφορά και την «Αγιά-Σοφιά».

Πιο συγκεκριμένα αναφέρεται σε «έγκριση αιτήματος παράτασης προθεσμίας δημόσιας διαβούλευσης επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (Μ.Π.Ε.) του έργου για το ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ, ΜΝΗΜΗΣ και ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ στη Νέα Φιλαδέλφεια».

Εφόσον εγκριθεί λοιπόν το συγκεκριμένο αίτημα (που πιθανολογείται ότι γίνεται για να προλάβουν να σταλούν τα απαραίτητα έγγραφα στο ΥΠΑΠΕΝ), ο Δήμος θα ζητήσει να επεκταθεί η διαδικασία που ολοκληρώνεται στις 22 Σεπτεμβρίου.

Κάτι τέτοιο ωστόσο δεν προβλέπεται -βάσει νόμου- να συμβεί, με τη δημόσια διαβούλευση να τελειώνει κανονικά στην ώρα της και την ΑΕΚ (που προετοιμάζεται όλες αυτές τις μέρες) να περιμένει έπειτα την έκδοση της οικοδομικής άδειας.

πηγή sport fm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*