Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Παράπονα Παναθηναϊκού στην ΚΕΔ

Παράπονα Παναθηναϊκού στην ΚΕΔ

Στον Παναθηναϊκό είναι εξοργισμένοι με τη διαιτησία του αγώνα του Σαββάτου με τον ΠΑΣ Γιάννινα και φαίνεται πως δεν θα μείνουν στη σκληρή ανακοίνωση που εξέδωσαν αμέσως μετά τον αγώνα.

Χθες υπήρχαν συσκέψεις των στελεχών της ΠΑΕ και είναι πιθανό να γίνει άμεσα παράσταση στην Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας, για να εκφραστεί και αυτοπροσώπως (πιθανότατα μέσω του Χρήστου Παναγόπουλου) στους επικεφαλής η δυσαρέσκεια των «πράσινων» για την αντιμετώπιση που είχαν προχθές.

Ο Γιάννης Αλαφούζος είναι έξαλλος με τις διαιτητικές αποφάσεις και έχει δώσει στους συνεργάτες του εντολή για ηχηρή αντίδραση, παρότι γνωρίζει και ο ίδιος πως στο πρόσφατο παρελθόν οι διαμαρτυρίες κάθε μορφής από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός δεν επέφεραν κάποιο ουσιαστικό αποτέλεσμα.

Στον Παναθηναϊκό υπάρχει οργή και για την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου στους Ζωσιμάδες. Όλοι οι παίκτες στις δηλώσεις τους καυτηρίασαν τις συνθήκες που επικρατούσαν, κάτι που πλήρωσε με τον τραυματισμό του ο Ράσμους Τελάντερ, ο οποίος θα μείνει 2-3 εβδομάδες εκτός δράσης.

sport-fm.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*