Home / Ποδόσφαιρο / Champions League / Παράπονα για διαιτησία από Φαν Γκάαλ μετά τον αποκλεισμό της Γιουνάιτεντ

Παράπονα για διαιτησία από Φαν Γκάαλ μετά τον αποκλεισμό της Γιουνάιτεντ

Αθήνα
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αποκλείστηκε από τους «16» του Champions League, μετά την ήττα της 3-2 από τη Βόλφσμπουργκ στη Γερμανία. Κατώτερη των περιστάσεων η ομάδα του Λουϊς Φαν Γκάαλ, είχε δεχθεί τρία γκολ στους τελευταίους 12 αγώνες, όμως δέχθηκε άλλα τόσα από τους Γερμανούς και αποχαιρέτησε νωρίς το θεσμό.

Ο Λούις Φαν Γκάαλ, που δέχεται σκληρή κριτική από όλα τα αγγλικά ΜΜΕ, εξέφρασε παράπονα για τη διαιτησία, αλλά και την αμυντική συμπεριφορά της ομάδας του: «Είμαι απογοητευμένος, όπως και οι παίκτες μου. Θέλαμε να συνεχίσουμε στο Champions League και να δείξουμε την αξία μας στο υψηλότερο επίπεδο, όχι στο Europa League. Δεν μπορούμε πλέον όμως να το κάνουμε αυτό. Είναι δύσκολο να καταλάβω τι έγινε, γιατί συνήθως αμυνόμαστε πολύ καλά. Ήταν ένα τρελό ματς», δήλωσε ο διάσημος Ολλανδός τεχνικός και συμπλήρωσε:

«Πετύχαμε γκολ και μας ακυρώθηκε, θα μπορούσαμε να έχουμε κερδίσει, γιατί είχαμε τις ευκαιρίες, όπως και η Βόλφσμπουργκ. Προηγηθήκαμε και ισοφαρίσαμε, αλλά δεχτήκαμε αμέσως γκολ και στις δύο περιπτώσεις. Δεν μπορείς να πεις ότι ήμασταν το φαβορί, ήταν ένας πολύ ισορροπημένος όμιλος, με όλα τα παιχνίδια να κρίνονται στο γκολ. Όπως και στο ματς με την Αϊντχόφεν υπήρξαν αποφάσεις των διαιτητών, που ήταν σε βάρος μας».
Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*