Home / Stoiximan Super League / Παπαϊωάννου: «Κινηθήκαμε γρήγορα για τον Καρλίτος»

Παπαϊωάννου: «Κινηθήκαμε γρήγορα για τον Καρλίτος»

Στο επικείμενο μεταγραφικό «μπαμ» της Λαμίας με τον Καρλίτος αναφέρθηκε ο Πανουργιάς Παπαϊώννου.

Ο ισχυρός άνδρας των Φθιωτών αφενός επιβεβαίωσε την εν λόγω σπουδαία κίνηση της ομάδας του, αφετέρου εξήγησε ότι το κλαμπ κινήθηκε γρήγορα για να κάνει δικό του τον Ισπανό φορ. Την ίδια στιγμή αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια στην εμπειρία της προετοιμασίας της Λαμίας στην Ολλανδία.

Αναλυτικά, ο Πανουργιάς Παπαϊώννου μίλησε στο «Lamia Polis 87,7»:

-την προετοιμασία της Λαμίας στην Ολλανδία: «Το ταξίδι είχε προγραμματιστεί για το απόγευμα της Τετάρτης, ωστόσο προέκυψε το θέμα εδώ με τις φωτιές και πήγαμε τελικά την Πέμπτη. Αναχωρήσαμε και εκεί είναι τελείως διαφορετικά τα πράγματα όσον αφορά τον αθλητισμό και φυσικά συμπεριλαμβάνω και το ποδόσφαιρο. Είναι άλλο επίπεδο. Τα προπονητικά κέντρα, οι εγκαταστάσεις, ήταν μία μεγάλη εμπειρία για την ομάδα. Έγινε ένα φιλικό δυνατό, το οποίο βοήθησε τον προπονητή να βγάλει τα συμπεράσματά του. Τα φιλικά γίνονται για να δεις την ομάδα σου, πού πονάει και πιστεύω ο προπονητής αυτό που έπρεπε το είδε. Έχουμε δύο φιλικά ακόμα. Μου έκαναν μεγάλη εντύπωση οι υποδομές. Όλα ήταν υπέροχα εκεί και το ξενοδοχείο που συνεργαζόταν με το προπονητικό, είχε γυμναστήρια, υπήρχε μεγάλη οργάνωση. Καμιά σχέση με τις επαρχιακές πόλεις και τα προπονητικά στη χώρα μας».

-τον Καρλίτος: «Δουλέψαμε δύο άτομα την υπόθεσή του εδώ και δέκα μέρες. Γνωρίζουμε όλοι καλά πως και εσείς τη δουλειά σας κάνετε, πως όταν βγει ένα όνομα χωρίς να υπάρχει οριστική συμφωνία υπάρχει κίνδυνος να χαλάσει. Πολλές ομάδες έχουν ίδιους στόχους με εμάς. Έβαλα και εγώ το χεράκι μου για να βοηθήσω την ομάδα, γιατί είχε φανεί ότι πάει Ισπανία για να κλείσει σε ομάδα εκεί. Κινηθήκαμε λίγο γρήγορα χωρίς πολλή δημοσιότητα, καταφέραμε και πήραμε αυτό που θέλαμε…».

-το αν θα υπάρξει περαιτέρω ενίσχυση: «Αυτό θα το δούμε γιατί το ρόστερ αρχίζει και γίνεται μεγάλο πλέον. Είναι δύσκολο να φέρνεις παίκτες, γιατί πρέπει να πουληθούν και κάποιοι που δεν υπολογίζονται. Δυο-τρεις κινήσεις θα γίνουν ακόμα. Το ρόστερ έχει κλείσει κατά 90% και θα γίνουν 2-3 προσθαφαιρέσεις στην ομάδα ακόμα».

-τα οφέλη της προετοιμασίας: «Εκτός όλων των άλλων η ομάδα αποκτά φίλους και, να ξέρετε, μέσα στο κέντρο του Άλκμααρ στη πλατεία φώναζαν ”Λαμία Λαμία” βλέποντας την ομάδα ή πηγαίναμε σε μαγαζιά και πολλοί μας δείχνανε και φωτογραφίες της ομάδας, δηλαδή η χώρα αγαπάει τον αθλητισμό λίγο περισσότερο από ότι εμείς εδώ και οι υπόλοιπες χώρες. Εγώ βγήκα μια μέρα με μπουφάν της Λαμίας, γιατί έκανε κρύο εκεί, τελείως αντίθετες θερμοκρασίες με εδώ. Πήγαμε με καύσωνα και εκεί ψάχναμε μπουφάν. Είχαμε πάρει ελαφριά και δεν μας κάλυπταν. Φορέσαμε μπουφάν της ομάδας και μας σταματούσαν στο δρόμο για φωτογραφίες χωρίς να ξέρουν τι είμαστε, μόνο και μόνο για φωτογραφίες. Μας ζητούσαν κασκόλ, αναμνηστικά! Αυτό είναι μεγάλη διαφήμιση. Κάναμε φιλίες εκεί, το ξενοδοχείο και οι άνθρωποί του μας αγάπησαν και μας περιμένουν και του χρόνου».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*