Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Παπαϊωάννου: «Δεν πανηγυρίζω επειδή στη Βέροια είναι στεναχωρημένοι»

Παπαϊωάννου: «Δεν πανηγυρίζω επειδή στη Βέροια είναι στεναχωρημένοι»

Χαρούμενος και ανακουφισμένος εμφανίστηκε όπως είναι λογικό ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου μετά την παραμονή της Λαμίας στη Super League 1. Ωστόσο, θέλησε να ρίξει τους τόνους σεβόμενος τον αντίπαλο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου στην Cosmote TV:

Για την παραμονή: «Δυστυχώς φτάσαμε να παίξουμε μπαράζ πολύ αργά και αυτό είναι ψυχοφθόρο για όλους μας. Αλλά όλα καλά αφού το τέλος ήταν καλό. Δεν πρέπει να συμβαίνει αυτό. Πρέπει να το δουν οι αρμόδιοι ώστε τα παιχνίδια να τελειώνουν πιο γρήγορα. Είναι δύσκολο για τους παίκτες και των δύο ομάδων».

Για τη νέα σεζόν: «Θα ξεκουραστούμε λίγο γιατί το έχουμε ανάγκη. Από το γήπεδο έφυγε ένας νικητής και ένας ηττημένος. Εγώ μπαίνω και στη θέση της Βέροιας. Είναι μια νοικοκυρεμένη ομάδα. Δεν θέλω να πανηγυρίζω και αυτοί ιδιοκτήτες είναι και έχουν στενοχώρια. Θα πρέπει κάτι να γίνει. Άποψή μου είναι να εκπροσωπούνται περισσότερες ομάδες από την επαρχία στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Έχει δρόμο το ελληνικό ποδόσφαιρο μπροστά. Θέλω να ευχαριστήσω τη Βέροια για τη φιλοξενία. Πιστεύω και αυτοί είχαν το ίδιο εδώ».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*