Home / Ποδόσφαιρο / Super League 2 / Παπαδόπουλος: «Του χρόνου να ετοιμαζόμαστε για τη Super League»

Παπαδόπουλος: «Του χρόνου να ετοιμαζόμαστε για τη Super League»

Τη Δευτέρα 25/7 οι παίκτες της Παναχαϊκής συγκεντρώθηκαν στην «Αγιά», στην πρώτη προπόνηση εν όψει της νέα σεζόν, όπου η ομάδα της Πάτρας θα αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Super League 2.

Πριν την έναρξη της προπόνησης, ο τεχνικός των «κοκκινόμαυρων» Σούλης Παπαδόπουλος, μίλησε στο κανάλι της ομάδας για τους στόχους της νέας χρονιάς τονίζοντας πως δεν πάνε για πρωταθλητισμό, αλλά για την άνοδο στη Super League.

Αναλυτικά όσα είπε:



«Καλή αρχή σε όλους και εύχομαι υγεία. Είμαστε η Παναχαϊκή που ξαναγυρίζει στη Super League 2, θέλουμε του χρόνου να είμαστε εδώ και να ετοιμαζόμαστε για πιο μεγάλη κατηγορία. Ξεκινάμε σήμερα δουλεία και επειδή θα ρωτήσετε για τους στόχους η Παναχαϊκή δεν πάει για πρωτάθλημα αλλά πάει για άνοδο, το λέω γιατί ακούω διαφορά.

Όποιος το καταλάβει, το καταλαβαίνει. Εγώ αυτό είπα και στους ποδοσφαιριστές, να πανηγυρίσουμε με τον κόσμο, πειθαρχεία, ταπεινότητα και να έχουμε υγεία. Δεν αγχώνομαι, δεν πιέζομαι, άλλωστε η πίεση ήταν πέρσι και πιστεύω πως όλα θα πάνε καλά. Επαναλαμβάνω η Παναχαϊκή δεν πάει για να κάνει πρωταθλητισμό, πάει για να ανέβει»!

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*