Home / Βόλεϊ / Πανταλέων: «Δεν πρόδωσα ποτέ τον Παναθηναϊκό και σας δίνω τον λόγο μου πως δεν θα τον προδώσω ποτέ»

Πανταλέων: «Δεν πρόδωσα ποτέ τον Παναθηναϊκό και σας δίνω τον λόγο μου πως δεν θα τον προδώσω ποτέ»

Συγκινημένος εμφανίστηκε ο Σωτήρης Πανταλέων στις δηλώσεις του, στο πλαίσιο της εκδήλωσης τιμής για το τέλος της καριέρας του.

Ο εμβληματικός αρχηγός των «πράσινων» τόνισε την αγάπη του για τον σύλλογο για ακόμα μια φορά, μιλώντας στον κόσμο που έδωσε βροντερό παρών.

«Δεν θα μπορούσα να φανταστώ ότι το 1992 όταν θα περνούσα αυτή την πόρτα, θα ζούσα το μεγαλύτερο και το πιο ωραίο όνειρο της ζωής μου. Δεν μπορούσα να φανταστώ ότι η φανέλα μου θα υψωνόταν κάποια στιγμή στον τοίχο αυτού του γηπέδου. Θέλω να ευχαριστήσω τον σύλλογο του Παναθηναϊκού, που μου έδωσε την ευκαιρία να συνεχίσω να είμαι στον σύλλογο, να παλεύω για τίτλους και να είμαστε όλοι εδώ μαζί για να πανηγυρίζουμε τίτλους», ανέφερε αρχικά, ενώ απευθυνόμενος στον κόσμο είπε:

«Περάσαμε 25χρόνια μαζί. Περάσαμε εύκολες και όμορφες στιγμές, περάσαμε δύσκολες και άσχημες στιγμές. Εσείς δεν λείπατε ποτέ από δίπλα μας. Εσείς ειδικά δεν λείπατε ποτέ. Έχω νιώσει την αγάπη σας μέσα και στα γήπεδα και στους δρόμους και όπου συναντιόμαστε. Ξέρω ότι αυτή η αγάπη πηγάζει από το γεγονός ότι δεν πρόδωσα ποτέ τον σύλλογο και σας δίνω τον λόγο μου πως δεν θα τον προδώσω ποτέ».

Δείτε το βίντεο:

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*