Home / Ποδόσφαιρο / Πανηγυρικά στον τελικό του Coppa Italia η Μίλαν (vid)

Πανηγυρικά στον τελικό του Coppa Italia η Μίλαν (vid)

Η Μίλαν δε συνάντησε καμία αντίσταση από την Αλεσάντρια, τη συνέτριψε με 5-0 κι επέστρεψε μετά από 13 χρόνια στον τελικό του Coppa Italia, περιμένοντας μία εκ των Ίντερ και Γιουβέντους. (VIDEO)

Είχε αποκτήσει το προβάδισμα από το πρώτο ματς και δεν επιφύλασσε κάποια δυσάρεστη έκπληξη στους οπαδούς της. Η Μίλαν νίκησε και στη ρεβάνς την Αλεσάντρια με τους Ρομανιόλι και Μενέζ να πετυχαίνουν από δύο γκολ και τον Μπαλοτέλι από ένα και μετά από 13 χρόνια επιστρέφει στον τελικό του Κυπέλλου Ιταλίας (Coppa Italia), περιμένοντας εκεί μία εκ των Ίντερ και Γιουβέντους, οι οποίες αναμετρώνται την Τετάρτη.

Ο Ζερεμί Μενέζ άνοιξε το σκορ στο 20ό λεπτό, ο Ρομανιόλι τέσσερα λεπτά αργότερα έκανε το 2-0 και στο 39ο, ο Γάλλος φορ διαμόρφωσε το 3-0. Πάλι ο Ρομανιόλι στο 81ο λεπτό, διαμόρφωσε το 4-0 για τους “ροσονέρι”. Ο Μπαλοτέλι στο 89ο λεπτό, διαμόρφωσε το τελικό 5-0 για τους Μιλανέζους.

ΜΙΛΑΝ: Αμπιάτι, Ντε Σίλιο, Σαπάτα, Ρομανιόλι, Αντονέλι, Χόντα, Πόλι, Κούτσκα (46′ Μάουρι), Μποναβεντούρα (58′ Μπόατενγκ), Μπαλοτέλι, Μενέζ (76′ Μπάκα)

ΑΛΕΣΑΝΤΡΙΑ: Βανούκι, Τσέλιακ, Μορέρο, Σίρι, Σάμπατο, Νίκο, Λοβίζο (71′ Μετζαβίλα), Μπράνκα (83′ Μποκαλόν), Μάρας, Φίσχνάλερ, Ιοκολάνο (62′ Ιοκολάνο)

 

Οι ρεβάνς των ημιτελικών:

 

Τρίτη

Μίλαν – Αλεσάντρια 5-0 (20′, 39′ Μενέζ, 24′, 81′ Ρομανιόλι, 89′ Μπαλοτέλι) [1-0]

 

Τετάρτη

Ίντερ – Γιουβέντους (21:45) [0-3]

 

*σε αγκύλη το σκορ του πρώτου αγώνα

**ο τελικός στις 21 Μαΐου στο “Ολίμπικο” της Ρώμης

Πηγή:Sport24.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*