Home / Stoiximan Super League / Παναθηναϊκός: O σχεδιασμός που «τρέχει» με Παπαδημητρίου και η δύσκολη περίπτωση του Λινγκρ

Παναθηναϊκός: O σχεδιασμός που «τρέχει» με Παπαδημητρίου και η δύσκολη περίπτωση του Λινγκρ

Τον σχεδιασμό που θα «τρέξει» ώστε να είναι έτοιμος για τα προκριματικά του Champions League έχει σε πρώτο πλάνο ο Παναθηναϊκός.

Οι «πράσινοι» λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση της έναρξης της συνεργασίας με τον νέο τεχνικό διευθυντή Γιάννη Παπαδημητρίου ο οποίος θα είναι σε άμεση επαφή με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς για τα μεταγραφικά θέλουν να κλείσουν γρήγορα τις πρώτες εκκρεμότητες ώστε το ρόστερ να είναι κατά μεγάλο βαθμό συμπληρωμένο στην προετοιμασία.

Η ομάδα που θα περάσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της στην Αυστρία εξετάζει την περίπτωση του Όντρεϊ Λινγκρ της Σλάβια Πράγας η οποία είναι αρκετά δύσκολη, ενώ εντός των επόμενων ημερών αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις και στην υπόθεση της ανανέωσης του συμβολαίου του αρχηγού Δημήτρη Κουρμπέλη.

Στόχος των ιθυνόντων του «τριφυλλιού» είναι να υπάρξουν προσθήκες οι οποίες θα ανεβάσουν το επίπεδο της ομάδας και για αυτόν τον λόγο στοχεύουν στην απόκτηση τριών ποδοσφαιριστών από το «πάνω ράφι».

Προτεραιότητα αποτελεί το δεξί μπακ, ένας στόπερ και ενός δημιουργικού μέσου, ενώ δεν αποκλείεται και η περίπτωση να αποκτηθεί ένας αριστερός μπακ ανάλογα και με την κατάσταση του Γκάνεα που έχει το γνωστό πρόβλημα.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*