Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Παναθηναϊκός: Εβδομάδα εξελίξεων για χαφ και Χουάνκαρ

Παναθηναϊκός: Εβδομάδα εξελίξεων για χαφ και Χουάνκαρ

Ο Γιούρι Λοντίγκιν… έκανε σεφτές στις μεταγραφές του Παναθηναϊκού για την περίοδο 2022-23. Με την «πράσινη» ΠΑΕ να ανακοινώνει προχθές το απόγευμα την απόκτηση του Ρώσου γκολκίπερ που έμεινε ελεύθερος από τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Φυσικά, με δεδομένη την θέληση για ποιοτική αναβάθμιση του υπάρχοντος ρόστερ αλλά και τις ανάγκες που προκύπτουν από το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός θα συμμετέχει σε τρεις διοργανώσεις, θα υπάρξει κα συνέχεια…

Το «τριφύλλι» αναμένεται να… φουλάρει από την εβδομάδα που ξεκινάει από σήμερα (06/06) και για νέες μεταγραφές, με το βάρος να πέφτει τη δεδομένη χρονική στιγμή στην απόκτηση ενός μέσου. Ενός χαφ «11αδάτου», που θα έρθει και θα κάνει την διαφορά!

Η περίπτωση του Ντομίνγκο Μπλάνκο είναι αξιόλογη αλλά και συνάμα δύσκολη, ενώ υπάρχει κι άλλος ποδοσφαιριστής ο οποίος «τσεκάρεται» αλλά το όνομά του δεν έχει δει το φως της δημοσιότητας.

Ο 27χρονος Αργεντινός βρίσκεται στην λίστα της Μπόκα Τζούνιορς, ενώ γενικότερα -όπως και σε κάθε περίπτωση μεταγραφής παίκτη από την Λατινική Αμερική- υπάρχουν κι άλλα «θέματα».

Παράλληλα, θα γίνει και νέος κύκλος επαφών του Παναθηναϊκού με τον Χουάνκαρ, προκειμένου να προκύψει κι ένα τέλος στην διαπραγμάτευση των δύο πλευρών για την ανανέωση της συνεργασίας τους. Θετικό ή αρνητικό, όσο πιο άμεσα γίνεται…

Θυμίζουμε ότι οι «πράσινοι» έχουν ανεβάσει θεαματικά την προσφορά τους στον Ισπανό αριστερό ακραίο μπακ, που καλείται να «πέσει» και αυτός από τις απαιτήσεις του για να επιτευχθεί συμφωνία.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*