Home / Μπάσκετ / Euroleague / Παναθηναϊκός: «Είπε «όχι» σε πρόταση από Τουρκία ο Καμπετσής

Παναθηναϊκός: «Είπε «όχι» σε πρόταση από Τουρκία ο Καμπετσής

Ο Αργύρης Καμπετσής υπέγραψε χθες νέο συμβόλαιο που τον «δένει» με τον Παναθηναϊκό μέχρι το 2024. Μέχρι όμως να συμβεί αυτό, ο 21χρονος επιθετικός απέρριψε μια δελεαστική πρόταση από την Τουρκία.

Σύμφωνα με την Live Sport, στον παίκτη είχε μεταφερθεί ενδιαφέρον από αρκετές ομάδες της γειτονικής χώρας και μια εξ αυτών κατέθεσε πρόταση με καλύτερο συμβόλαιο από αυτό που πήρε στο «τριφύλλι». Ο Καμπετσής, ωστόσο, προτίμησε τον Παναθηναϊκό εκτιμώντας την εμπιστοσύνη των ανθρώπων της ομάδας και τηρώντας την κατ’ αρχήν συμφωνία που υπήρχε εδώ και μέρες.

Οι απολαβές του, που ήταν περίπου 100.000 ευρώ ετησίως, θα αυξάνονται κλιμακωτά από την επόμενη σεζόν και συνολικά στην τριετία θα εισπράξει από την ομάδα 510.000 ευρώ.

Πλέον, ο Παναθηναϊκός εστιάζει στο να «δέσει» τον 21χρονο τερματοφύλακα Νίκο Χριστογεώργο, που μένει ελεύθερος το καλοκαίρι. Επίσης, ο Πιέρ Ντρεοσί έκανε πρόταση για επαγγελματικό συμβόλαιο σε τρεις παίκτες της Κ19, τους Χρήστο Κρυπαράκο (2003, μεσοεπιθετικός), Παύλο Καρβούνη (2002, μέσος και αρχηγός Κ19) και Αλέξανδρο-Ένβιν Ρόμπι (2002, αμυντικός), την απάντηση των οποίων περιμένει άμεσα.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*