Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Παναθηναϊκός: Ανοιχτό για Γενάρη του Φεράρι-Εν αναμονή Μπρινιόλι και Παλάσιος

Παναθηναϊκός: Ανοιχτό για Γενάρη του Φεράρι-Εν αναμονή Μπρινιόλι και Παλάσιος

Ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να αποκτήσει τον Φράνκο Φεράρι στη θερινή μεταγραφική περίοδο, καθώς ο Βόλος ήταν διστακτικός στην παραχώρησή του μην έχοντας βρει αντικαταστάτη. Πάντως ο Αργεντινός αριστερός μπακ παραμένει στα υπόψη των «πράσινων» και δεν αποκλείεται να απασχολήσει εκ νέου το χειμώνα, εφόσον ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς κρίνει ότι χρειάζεται ενίσχυση εκεί η ομάδα του. Υπενθυμίζεται πως ο 29χρονος Αργεντινός έχει συμβόλαιο μέχρι το 2023 με την ομάδα της Μαγνησίας.

Στο μεταξύ, σήμερα το μεσημέρι (14:15) αναμένεται στην Αθήνα ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι. Ο Ιταλός γκολκίπερ θα υπογράψει, θα ανακοινωθεί και θα τεθεί άμεσα στη διάθεση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Αξίζει να σημειωθεί πως στην απόφασή του να έρθει στο «τριφύλλι» έπαιξε ρόλο ο Ρούμπεν Πέρεθ, με τον οποίο υπήρξαν συμπαίκτες στη Λεγκανές τη σεζόν 2016/17. Oι δυο τους μίλησαν στο τηλέφωνο και ο Μπρινιόλι… κατατοπίστηκε για τα πάντα στη νέα του ομάδα.

Όσον αφορά στον Σεμπαστιάν Παλάσιος, απόψε (ξημερώματα Σαββάτου για την Αργεντινή) παντρεύεται κι έτσι η άφιξή του στην Αθήνα θα γίνει το απόγευμα της Κυριακής. Ο 29χρονος εξτρέμ θα μπει άμεσα στα πλάνα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, καθώς έχει παίξει βασικός και στα εννιά ματς πρωταθλήματος της Ιντεπεντιέντε. Μένει να φανεί αν θα κριθεί έτοιμος για ντεμπούτο στο ματς του Σαββάτου με τον Απόλλωνα στη Λεωφόρο ή θα πάει για τη δεύτερη αγωνιστική απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα στους Ζωσιμάδες.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*