Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / ΟΦΗ / Παναγόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM: «Υπάρχει θέμα με τις αδειοδοτήσεις ΑΕΚ, Άρη, ΟΦΗ, ΠΑΣ»

Παναγόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM: «Υπάρχει θέμα με τις αδειοδοτήσεις ΑΕΚ, Άρη, ΟΦΗ, ΠΑΣ»

Για το θέμα που έχει προκύψει στον Ηρακλή, ο οποίος κινδυνεύει με υποβιβασμό για μη καταβολή οφειλόμενων στον Μπόγκνταν Μάρα, μίλησε στον bwinΣΠΟΡFM 94.6 ο Γιώργος Παναγόπουλος.

Συζητώντας με τον Κυριάκο Θωμαΐδη στην εκπομπή «Η Έφεση της Τρίτης», τόνισε πως η απόφαση που έχει ληφθεί για τον «γηραίο» είναι αμετάκλητη και θα πρέπει να την αποπληρώσει η τωρινή ΠΑΕ, παρότι τα χρήματα έπρεπε να δοθούν από τις προηγούμενες.

Μάλιστα, με βάση αυτό, πρόσθεσε πως κακώς αδειοδοτήθηκαν ΑΕΚ, Άρης, ΟΦΗ και ΠΑΣ Γιάννινα, μιας και έχουν οφειλόμενα προς αρκετούς ποδοσφαιριστές. Ακόμη, ο αντιπρόεδρος της ΙΔΕΑΔ επεσήμανε πως η «Ένωση» δεν έχει καταβάλει όλα τα χρήματα σε Καφέ και Αραμπατζή, ενώ προβλήματα έχουν προκύψει και με τους Θεσσαλονικείς, με τελευταίο εξ αυτών αυτό του Παλαθουέλος το περσινό καλοκαίρι.

Επιπλέον, μίλησε και για τον Χρήστο Μπούρμπο, ο οποίος πρέπει να λάβει ένα ποσό κοντά στις 300 χιλιάδες ευρώ από τον ΟΦΗ, ενώ έκανε λόγο και για πολλούς ακόμη ποδοσφαιριστές, οι οποίοι προσπαθούν να διεκδικήσουν τα δεδουλευμένα τους.

Τέλος, μίλησε και για την ΕΠΟ και τα λάθη που έχουν γίνει όσον αφορά τις αδειοδοτήσεις, ενώ σημείωσε πως στην UEFA είναι πολύ ενοχλημένοι με όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα:

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*