Home / Άλλα Σπόρ / Παγκόσμιο πινγκ πονγκ: Στους «64» του απλού ο Γκιώνης και τώρα …Φαν Ζεντόνγκ

Παγκόσμιο πινγκ πονγκ: Στους «64» του απλού ο Γκιώνης και τώρα …Φαν Ζεντόνγκ

Ο Παναγιώτης Γκιώνης στη σαββατιάτικη πρεμιέρα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος πινγκ πονγκ νίκησε στον πρώτο γύρο μετά από μία πολύ δύσκολη αναμέτρηση απέναντι στον Ιρανό Αμίρ Χοσεΐν Χοντάι. Αφού βρέθηκε πίσω 1-2 στα σετ και γενικά συνάντησε πολλά εμπόδια, επικράτησε με 4-2 και μπήκε στους «64».

Τον κορυφαίο αθλητή μας περιμένει τώρα ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι με αντίπαλο τον σπουδαίο Φαν Ζεντόνγκ, τον Κινέζο κάτοχο του παγκόσμιου τίτλου στο απλό ανδρών και σταθερά εδώ και πολύ καιρό νούμερο 1 της παγκόσμιας κατάταξης.

Έξτρα κίνητρο ήταν η συνάντηση με τον τοπ πινγκπονίστα της διεθνούς σκηνής, είναι από τα ματς-πρόκληση που κάθε αθλητής θέλει να δίνει, ακόμα κι αν έχει εμπειρία δεκαετιών, έτσι το βλέπει κι ο 43χρονος Γκιώνης, που ίσως βρίσκεται και στο τελευταίο παγκόσμιο πρωτάθλημα ατομικών στην τεράστια καριέρα του.

Τη Δευτέρα αναμένεται να γίνει ο αγώνας, απλά οι διοργανωτές δεν έχουν ανακοινώσει ακόμα το πρόγραμμα του δεύτερου γύρου.

Η αναμέτρηση της Κατερίνας Τόλιου με τη Λι Γιου Τζουν από την Ταϊπέι για τον πρώτο γύρο του απλού γυναικών ορίστηκε για την Κυριακή στις 12:20 στο τραπέζι 6.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*