Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Παίρνει προπονητή η ΑΕΚ

Παίρνει προπονητή η ΑΕΚ

Ακόμη κι αν δεν βρεθεί λύση με προοπτική και για την επόμενη σεζόν η Ενωση θα προχωρήσει σε άλλη επιλογή με κοντινότερο ορίζοντα και θα επανεξετάσει το θέμα το καλοκαίρι

Η προσπάθεια της ΑΕΚ για συμφωνία με προπονητή… μακράς πνοής για την αντικατάσταση του Ζοζέ Μοράις δεν έχει αποδόσει ακόμη καρπούς όμως τα χρονικά περιθώρια στενεύουν και δεν μπορεί να συνεχίζει για πολύ ακόμη ο Πορτογάλος να αποτελεί τον υπηρεσιακό του… εαυτού του. Η ΑΕΚ έχει κάνει επαφές με ελεύθερους προπονητές από μεγάλα πρωταθλήματα όμως δεν έχει υπάρξει αναταπόκριση καθώς άλλοι δεν επιθυμούν να έρθουν στην Ελλάδα στη μέση της σεζόν κι άλλοι δεν έδειξαν “ζεστοί” με την προοπτική της χώρας μας.

Στην ΑΕΚ μετά τις δύο αποτυχημένες επιλογές για τον πάγκο που οδήγησαν την ομάδα στην κατάσταση που την έχουν οδηγήσει προσπαθούν να πετύχουν κάτι όσο το δυνατό πιο σίγουρο όμως η ανάγκη της ομάδας για ΑΜΕΣΗ ΑΛΛΑΓΗ πιέζει. Από την στιγμή που την επομένη της ήττας στην Τρίπολη εξετάστηκε αλλά δεν προχώρησε η άμεση απομάκρυνση του Μοράις και η αντικατάσταση του από τον Παναγιωτάρα της Κ20 τα περιθώρια ήταν ούτως ή άλλως στενά.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι εξελίξεις αναμένεται να είναι ραγδαίες αμέσως μετά τον αγώνα με τον Παναιτωλικό. Ακόμη κι αν δεν βρεθεί άμεσα λύση με προοπτική και για την επόμενη σεζόν η Ενωση θα προχωρήσει σε άλλη επιλογή με κοντινότερο ορίζοντα και θα επανεξετάσει το θέμα το καλοκαίρι. Το πιθανότερο είναι η ΑΕΚ να κλείσει έναν διαθέσιμο προπονητή άμεσα με συμβόλαιο ως το καλοκαίρι και λογικά οψιόν για την επόμενη σεζόν αν θελήσει να επεκτείνει την συνεργασία μαζί του.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*