Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Παίρνει Ζόνας Τορό ο Παναθηναϊκός ως επένδυση για το μέλλον!

Παίρνει Ζόνας Τορό ο Παναθηναϊκός ως επένδυση για το μέλλον!

Υπήρχε… φωτιά, τελικά, στα δημοσιεύματα νωρίτερα από Βραζιλία για τον Ζόνας Τορό, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, ο παίκτης προβάρει τα πράσινα του Παναθηναϊκού!

Οι «πράσινοι» είναι σε προχωρημένες συζητήσεις με την πλευρά του 23χρονου αριστερού εξτρέμ (μπορεί να παίξει και δεξιά), ο οποίος, ωστόσο, θα έρθει ως επένδυση για το μέλλον και θα δοθεί δανεικός. Πρέπει να σημειωθεί ότι το συμβόλαιο του Βραζιλιάνου με τη Σάο Πάολο λήγει σε έξι μήνες, αλλά θα μείνει ελεύθερος και θα αποκτηθεί -όπως όλα δείχνουν- από το «τριφύλλι».

Φυσικά, δεν είναι ο εξτρέμ, που ψάχνει ο Παναθηναϊκός, για να πλαισιώσει Παλάσιος-Αϊτόρ, αλλά είναι μια επένδυση μελλοντική και ανάλογα με την εξέλιξή του, ενδέχεται αργότερα να τον δούμε με την πράσινη φανέλα.

Ο Τορό έχει 48 συμμετοχές, 5 γκολ και 4 ασίστ στη Σάο Πάολο, παίζει στο αριστερό άκρο της επίθεσης, αλλά μπορεί να παίξει και δεξιά. Έχει φορέσει ακόμα τη φανέλα της Atletico Clube Goianiense, «γράφοντας» 15 συμμετοχές με 1 γκολ, αλλά και αυτή της Sport Club do Recife (13 συμμετοχές, 2 γκολ, 1 ασίστ).

Παναθηναϊκός: Δημοσίευμα στη Βραζιλία για Ζόνας Τορό

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*