Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Παίρνει Γκάνεα ο Παναθηναϊκός!

Παίρνει Γκάνεα ο Παναθηναϊκός!

Μια ανάσα από την ολοκλήρωση και της δεύτερης μεταγραφής του -μετά από εκείνη του Λοντίγκιν– βρίσκεται ο Παναθηναϊκός!

Όπως μετέδωσε ο Τάσος Νικολογιάννης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6, oι «πράσινοι» κινήθηκαν με απόλυτη μυστικότητα και κλείνουν τον 30χρονο Ρουμάνο αριστερό μπακ, Κρίστιαν Γκάνεα, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον Άρη! Μια μεταγραφή, που αναμένεται να ολοκληρωθεί και τυπικά την Κυριακή (12/6).

Ο Γκάνεα, που έχει ισπανική υπηκοότητα και αποτελεί επιλογή, φυσικά, του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, θα αποτελέσει το δίδυμο στα αριστερά μαζί με τον Χουάνκαρ, ο οποίος ανανέωσε το συμβόλαιό του μέχρι το 2024. Την περασμένη σεζόν «έγραψε» με τη φανέλα του Άρη 34 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις. Ήταν, ούτως ή άλλως, βασικό στέλεχος των «κίτρινων» απ’ όταν πήγε στη Θεσσαλονίκη, τον Αύγουστο του 2020.

Το βιογραφικό του Κρίστιαν Γκάνεα:

Γεννήθηκε στην πόλη Μπίστριτσα της Ρουμανίας στις 24 Μαΐου 1992 και ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Μαγιόρκα. Έφθασε μέχρι τη δεύτερη ομάδα των νησιωτών και το 2013 μετακόμισε στην Τάργκου Μούρες.

Ακολούθησαν οι Κραϊόβα, Σατζεάτα Ναβοντάρ, Μπρασόβ και Βιτόρουλ, από την οποία τον απέκτησε η Αθλέτικ Μπιλμπάο το 2018 αντί 1.000.000 ευρώ.

Από τους Βάσκους παραχωρήθηκε κατά σειρά δανεικός σε Νουμάνθια και Βιτόρουλ, μέχρι να έρθει στην Ελλάδα πριν από δύο χρόνια.

Παναθηναϊκός: Κλείνει Γκάνεα!

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*