Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Πίστη στον Ολυμπιακό για πρόκριση

Πίστη στον Ολυμπιακό για πρόκριση

Ασφαλώς το 1-1 δεν είναι αποτέλεσμα που ενισχύει τις πιθανότητες πρόκρισης του Ολυμπιακού στα προημιτελικά του Europa League. Ωστόσο στις τάξεις των «ερυθρόλευκων» υπάρχει πίστη πως είναι εφικτό να τα καταφέρουν στη ρεβάνς της Πέμπτης απέναντι στην Μπεσίκτας στην Κωνσταντινούπολη. Η πολύ καλή εικόνα της ομάδας μέχρι το γκολ της ισοφάρισης που προήλθε από ένα ατομικό λάθος του Λεάλι είναι αυτή που γεμίζει αισιοδοξία τους Πειραιώτες. Ο Βασίλης Βούζας παρέταξε ένα σύνολο που είχε μεγαλύτερη συνοχή, με τις γραμμές πιο κοντά και την άμυνά του αισθητά οπισθοχωρημένη σε σχέση με την εποχή… Μπέντο. Η ομάδα του πέτυχε ένα όμορφο γκολ με τον ξεχασμένο μέχρι πρότινος Καμπιάσο, είχε 2-3 ακόμη καλές στιγμές, αλλά πληγώθηκε από τον Ιταλό γκολκίπερ και στο υπόλοιπο της αναμέτρησης θα μπορούσε ακόμη και να χάσει.

Ασφαλώς η Μπεσίκτας είναι φαβορί για τη ρεβάνς που θα δώσει μπροστά σε 40.000 οπαδούς της σε έξι μέρες, αλλά στον Ολυμπιακό το πιστεύουν. Εφόσον σκοράρουν (πράγμα όχι αδύνατο καθώς η Μπεσίκτας έχει αδυναμία στα μετόπισθεν και έχει δεχτεί γκολ ΚΑΙ στα πέντε παιχνίδια της εντός έδρας φέτος στην Ευρώπη) και παρουσιάσουν την ίδια σοβαρότητα που είχαν μέχρι το γκολ της ισοφάρισης, τότε θεωρούν πως έχουν καλές πιθανότητες για να τα καταφέρουν.

Η ρεβάνς μπορεί να περιμένει

Ο Ολυμπιακός αφήνει για την ώρα στην άκρη τη ρεβάνς της Πόλης και στρέφεται στον αγώνα της Κυριακής με τον Ατρόμητο στο «Γ. Καραϊσκάκης» (17:15). Άλλωστε μετά από τρεις σερί ήττες στο πρωτάθλημα και με τη διαφορά από τους διώκτες να έχει μειωθεί αισθητά δεν υπάρχουν περιθώρια για άλλες απώλειες. Εκτός μάχης είναι σίγουρα οι Σεμπά και Βιάνα, πιθανότατα και ο Μποτία που χθες αποχώρησε με σύσπαση και σήμερα θα βγάλει μαγνητική. Ο Βασίλης Βούζας είναι πιθανό να κάνει αλλαγές για να φρεσκάρει την ομάδα του.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*