Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Πανιώνιος / Πήρε το ντέρμπι με το Περιστέρι ο Πανιώνιος

Πήρε το ντέρμπι με το Περιστέρι ο Πανιώνιος

Συγκλονιστικό ντέρμπι, για γερά νεύρα, έγινε και στο κολυμβητήριο της Νέας Σμύρνης, με τον Πανιώνιο να παίρνει τη σημαντική νίκη επί του ΓΣ Περιστερίου με 9-7 στο φινάλε του μεταξύ τους αγώνα για την 1η αγωνιστική της Β’ φάσης της Α1 πόλο Ανδρών και στο πλαίσιο του G1. Παράλληλα οι κυανέρυθροι του Κώστα Δήμου πήραν την άτυπη ρεβάνς για τον αποκλεισμό του από το Κύπελλο Ελλάδας.

Οι Μπουζαλάς έκανε το 8-7 για τον Πανιώνιο (3.18 πριν από τη λήξη) και ο Γκιουβέτσης σφράγισε τη νίκη για τους Νεοσμυρνιώτες, 1.08 πριν από το φινάλε. Ο Πανιώνιος έφτασε, έτσι, στους 39 βαθμούς στον G1 Όμιλο, ενώ αντίθετα η ομάδα του Κώστα Λούδη παρέμεινε στους 24.

Οκτάλεπτα: 2-2, 2-2, 2-1, 3-2.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Κώστας Δήμου): Λιμαράκης, Κοπελιάδης 1, Μπουζαλάς 1, Γκιουβέτσης 1, Μπιτάτζε 2, Νταλάπας 1, Καλαϊτζής 1, Μουρατίδης Π., Παπάκος, Γούνας 2, Κανελλόπουλος Χρ., Καπετανάκης, Αναγνώστου, Λοράντος, Γεωργακόπουλος.

ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Κώστας Λούδης): Σαλτερής, Τοράκης 2, Πρέκας, Γερακούδης, Κουκουμάκης 1, Μπιτσάκος Χρ., Καρούντζος 1, Φώσκολος 1, Χρυσοσπάθης 2, Μαστρογιαννάκος, Λαδάς, Χόλαντ, Ναγκλ, Μπιτσάκος Ανδ.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*