Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Ολυμπιακός / Πήρε το ντέρμπι και ολοκλήρωσε αήττητος την κανονική περίοδο ο Ολυμπιακός

Πήρε το ντέρμπι και ολοκλήρωσε αήττητος την κανονική περίοδο ο Ολυμπιακός

Επίδειξη δύναμης λίγο πριν την έναρξη των playoffs έκανε κόντρα στην Βουλιαγμένη ο Ολυμπιακός. Η ομάδα του Χάρη Παυλίδη κατάφεραν να πάρουν τη νίκη (14-6) στο Παπαστράτειο και να κατακτήσουν αήττητες την πρώτη θέση της κανονικής περιόδου.

Οι Πειραιώτισσες δεν αντιμετώπισαν κανένα πρόβλημα καθόλη την διάρκεια της αναμέτρησης, με τις φιλοξενούμενες να περιορίζονται απλά στην προσπάθεια. Όσον αφορά την επόμενη φάση του πρωταθλήματος, ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει την Γλυφάδα, ενώ η Βουλιαγμένη τον Εθνικό Πειραιώς.

Οι δύο ομάδες χρησιμοποίησαν πλήρεις συνθέσεις. Ο Ολυμπιακός ήταν ανώτερος σε όλη τη διάρκεια της συνάντησης, όπως μαρτυρά και το τελικό σκορ. Σκόραραν 11 από τα κορίτσια των νικητών. Από την Βουλιαγμένη ξεχώρισε η Έλενα Ξενάκη με 4 τέρματα.

Τα οκταλεπτα: 4-1, 2-1, 5-3, 3-1.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (προπονητής Χάρης Παυλίδης): Διαμαντοπούλου, Ελευθερία Πλευρίτου 1, Μπενέκου 1, Ελευθεριάδου 2, Κανετίδου 1, Αβραμίδου, Σιούτη 1, Μαργαρίτα Πλευρίτου 2, Χαλδαίου 1, Βασιλική Πλευρίτου 2, Τσουκαλά 1, Μυριοκεφαλιτάκη 1, Σταματοπούλου, Τορνάρου, Τριχά 1.



ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ
(προπονήτρια Αντιόπη Μελιδώνη): Κοτσιώνη, Κούλχαας, Ανδρεάδη, Μουστακαρία, Γιαννοπούλου, Ξενάκη 4, Νίνου, Μ. Πάτρα 1, Κώτσια, Διαμαντοπούλου, Κοντονή, Καϊάφα 1, Ε. Πατρα, Καλογεροπούλου, Σάντα.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*