Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Πανιώνιος / Πήρε την πρώτη μάχη με τον Πανιώνιο στο φινάλε η Βουλιαγμένη

Πήρε την πρώτη μάχη με τον Πανιώνιο στο φινάλε η Βουλιαγμένη

Σε έναν συναρπαστικό αγώνα, τον πρώτο μεταξύ του ΝΟ Βουλιαγμένης και του Πανιωνίου στη σειρά των ημιτελικών των πλέι οφ της Α1 πόλο Ανδρών, στο κολυμβητήριο του Λαιμού, που είχε φινάλε γκραν γκινιόλ, η ομάδα της Βουλιαγμένης κατάφερε να πάρει τελικά την πολύτιμη νίκη με 9-8 με γκολ του φουνταριστού της Λόζινα, λίγο πριν από την κόρνα.

Ο δεύτερος αγώνας μεταξύ των δύο ομάδων είναι προγραμματισμένος για τη Δευτέρα (16/5) στις 20:30 στη Νέα Σμύρνη. Η πρόκριση κρίνεται στις δύο νίκες και αν χρειαστεί τρίτος αγώνας θα γίνει την Τετάρτη (18/5) στις 18:00 στον Λαιμό.

Οι “σύγχρονοι μπέμπηδες” πήραν προβάδισμα με 7-5 και 8-6, αλλά ο Πανβιώνιος αντεπιτέθηκε και ισοφάρισε με τον Τάκη Δήμου σε 8-8, στα 1.22 πριν από τη λήξη. Ο Λόζινα, όμως, στον παίκτη παραπάνω είπε την τελευταία κουβέντα γα τον ΝΟΒ και του χάρισε τη νίκη, 42 δευτερόλεπτα πριν από την κόρνα.



Οκτάλεπτα: 1-2, 4-2, 2-2, 2-2.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Χρβόγε Κόλιανιν): Τζωρτζάτος, Μυλωνάκης, Αλαφραγκής, Γκιουβέτσης 2, Τρούλος 2, Πάπαριτς 1, Λόζινα 2, Καλογερόπουλος, Χαλυβόπουλος Αρ., Καπότσης 2, Κουρούβανης Ν., Σκουμπάκης, Ανδρεάδης, Καστρινάκης, Βλάσσης.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Κώστας Δήμου): Λιμαράκης, Κοπελιάδης 3, Μπουζαλάς, Σπούνερ, Μπραΐμης, Νταλάπας, Καλαϊτζής, Μουρατίδης 1, Παπάκος, Μοσκόφ 2, Δήμου 2, Καπετανάκης, Καζάκος, Ζουρίδης, Κουκουνάς.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*