Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Πανιώνιος / Πήρε προβάδισμα στο τελευταίο δευτερόλεπτο ο Πανιώνιος

Πήρε προβάδισμα στο τελευταίο δευτερόλεπτο ο Πανιώνιος

Με γκολ στην τελευταία φάση της αναμέτρησης, ο Πανιώνιος νίκησε 9-8 τη Βάσας στη Νέα Σμύρνη στον πρώτο μεταξύ τους ημιτελικό του Euro Cup πόλο ανδρών και απέκτησε ένα μικρό προβάδισμα για την πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσης, ενόψει της ρεβάνς στη Βουδαπέστη σε τρεις εβδομάδες.

Ο Πανιώνιος απέκτησε διαφορά από το πρώτο οκτάλεπτο (3-0, 4-1, 5-2) και τη διατήρησε μέχρι και τα μισά της τρίτης περιόδου (7-4). Στη συνέχεια, όμως, η Βάσας βελτίωσε την άμυνά της, βρήκε λύσεις στον παίκτη παραπάνω κι αρχικά ισοφάρισε 7-7 με τον Κόναρικ στο ξεκίνημα της τελευταίας περιόδου και, στη συνέχεια, προηγήθηκε με τον Μπότορι ξανά στον παίκτη παραπάνω 4′.27” πριν από το τέλος, την ώρα που ακυρώθηκε και κανονικό γκολ των «κυανέρυθρων».

Ο Γούνας με ένα προσωπικό γκολ, 43’’ πριν το τέλος ισοφάρισε σε 8-8 κι ο ίδιος 1’’ πριν το φινάλε διαμόρφωσε το τελικό 9-8.

Οκτάλεπτα: 5-2, 1-2, 1-2, 2-2.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Λιμαράκης, Κοπελιάδης, Μπουζαλάς 1, Γκιουβέτσης, Μπιτάτζε 1, Νταλάπας 2, Καλαϊτζής 1, Μουρατίδης, Παπάκος, Γούνας 4, Σπούνερ, Καπετανάκης, Αναγνώστου

ΒΑΣΑΣ: Μόυροβιτς, Μπργκούλιαν 1, Ζερονβάρι, Ραντέλοβιτς 1, Κόναρικ 3, Μεζέι, Σιμόν, Νεγκάεφ 1, Έρντελι, Μπατόρι 2, Μπέντο, Σελντμάγερ, Μισζέι

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*