Home / Μπάσκετ / NBA / Πήραν το «θρίλερ» με τους Πέισερς οι Ράπτορς

Πήραν το «θρίλερ» με τους Πέισερς οι Ράπτορς

Τη δεύτερη διαδοχική νίκη τους μέσα σε διάστημα δύο ημερών πανηγύρισαν οι Τορόντο Ράπτορς, φεύγοντας δια πυρός και σιδήρου με 107-102 από την έδρα των Ιντιάνα Πέισερς.

Μετά από ένα ισορροπημένο πρώτο δωδεκάλεπτο, η ομάδα του Νικ Νερς με ένα ξέσπασμα στη δεύτερη περίοδο πήρε τα ηνία του αγώνα, κλείνοντας το ημίχρονο στο +11 (47-58). Μάλιστα η διαφορά έφτασε μέχρι και το +15 στα μέσα της τρίτης περιόδου (60-75).

Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι «ξύπνησαν» και με ένα επιμέρους σκορ 15-2, έκλεισαν το τρίτο δωδεκάλεπτο στο -2 (75-77), κάνοντας ντέρμπι το υπόλοιπο του αγώνα, με το Τορόντο να αποδεικνύεται πιο ψύχραιμο στα κρίσιμα σημεία και να φεύγει με ένα σημαντικό διπλό από την Ιντιανάπολις.

Καθοριστικός για τους Ράπτορς ήταν ο Ανουνόμπι με 30 πόντους, 8 ριμπάουντ και 5 κλεψίματα, ενώ ακολούθησαν οι Φρεντ Βανβλίτ με 21 πόντους, 5 ασίστ και Πάουελ με 20 πόντους και 6 ασίστ.

Για τους Πέισερς ξεχώρισε ο Μάιλς Τέρνερ, ο οποίος πέτυχε 13 πόντους στην τέταρτη περίοδο, ενώ ολοκλήρωσε τον αγώνα με 25 πόντους, 4 ριμπάουντ και 6 μπλοκ.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*