Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Πήραν αποφάσεις στον Ατρόμητο

Πήραν αποφάσεις στον Ατρόμητο

Πριν από λίγες μέρες με προσωπική του δήλωση, ο μεγαλομέτοχος των Περιστεριωτών, Γιώργος Σπανός τόνισε ότι υπάρχει εμπιστοσύνη στον Νταμίρ Κάναντι και βάσει των αποφάσεων που πάρθηκαν κατόπιν εισήγησης του Αυστριακού, αποδεικνύεται ότι δεν επρόκειτο απλά για λόγια.

Με την επιστροφή του έμπειρου τεχνικού στην Ελλάδα, πραγματοποιήθηκε καθιερωμένη συνάντηση, ώστε να συζητηθούν θέματα της επόμενης μέρας και αφού παρέδωσε την έκθεσή του για την επόμενη μέρα, εισηγήθηκε και αποχωρήσεις παικτών που δεν τους υπολογίζει για τη συνέχεια.

Αυτοί που ειδοποιήθηκαν ήταν οι Πέτρος Γιακουμάκης, Αζέρ Μπουσούλατζιτς, ενώ διαφορετική είναι η υπόθεση του Σπύρου Ρισβάνη. Για τους δύο πρώτους, τα πράγματα είναι ξεκάθαρα και ειδικά για τον Βόσνιο, τα «επεισόδια» του καλοκαιριού όπως φαίνεται άφησαν «πληγές» και ο Κάναντι αποφάσισε να προχωρήσει στην επόμενη μέρα χωρίς τον 29χρονο.

Σε ό,τι αφορά τον Έλληνα κεντρικό αμυντικό, το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2021, στις επιλογές του Αυστριακού είναι πλέον η τρίτη λύση πίσω από Γούτα και Γκαλβάο και εφόσον προκύψει κάποια πρόταση, τότε θα αποχωρήσει. Ενδιαφέρον υπάρχει από την Ανόρθωση του Τιμούρ Κετσπάγια, αλλά πρόταση στα γραφεία της ΠΑΕ δεν έχει φτάσει, με τους Κύπριους πιθανότατα να περιμένουν ο παίκτης να μείνει ελεύθερος, κάτι όμως που φαίνεται ότι δεν είναι στα πλάνα της διοίκησης, προτιμώντας να τον κρατήσει μέχρι το τέλος του συμβολαίου του.

Από εκεί και πέρα στο θέμα των ενισχύσεων, σε πρώτο πλάνο είναι η απόκτηση ενός επιθετικού που θα μπορέσει να κάνει τη διαφορά, αναζήτηση που δεν επηρεάζει το μέλλον του Μάτιτς για τον οποίο υπάρχει διάθεση να στηριχθεί. Άλλωστε, πρόκειται για μια θέση, που μετά τον Κουλούρη, κανένας από τους διαδόχους του δεν έχει καταφέρει να πάρει τη… φανέλα σπίτι του.

Εξάλλου, το βλέμμα έχει στραφεί και στο παιχνίδι της Δευτέρας κόντρα στον Βόλο, από το οποίο όλοι περιμένουν μια αντίδραση από τους Περιστεριώτες, μετά τις τελευταίες κάκιστες εμφανίσεις τους με αποκορύφωμα αυτή κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης. Ταυτόχρονα, όμως, όλοι αναγνωρίζουν ότι η αποστολή με αντίπαλο την ομάδα της Μαγνησίας δεν είναι απλή υπόθεση, αφού στην πρεμιέρα του φετινού πρωταθλήματος, η ομάδα του Άνχελ Λόπεθ είχε «αποδράσει» με το διπλό από το Περιστέρι, σε ένα ματς που ο Ατρόμητος έπαιζε με 10 παίκτες για ένα ημίχρονο.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*