Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Πέτριτς: “Είναι η κατάλληλη στιγμή να σταματήσω”

Πέτριτς: “Είναι η κατάλληλη στιγμή να σταματήσω”

Ο Μλάντεν Πέτριτς μίλησε για τη δυσκολία της απόφασης του, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να συνεχίσει στον Παναθηναϊκό από άλλο πόστο ή ακόμα και να αγωνιστεί στις ΗΠΑ ή την Αυστραλία!

Ο Μλάντεν Πέτριτς σταματάει το ποδόσφαιρο, αν και ίσως να μην σταματήσει, αφού τόνισε πως θα εξετάσεις ενδεχόμενες προτάσεις από τις ΗΠΑ ή την Αυστραλία! Μπερδευτήκατε; Το μπέρδεψε λίγο ο ίδιος ο Κροάτης, ο ο οποίος μίλησε για τη δυσκολία της απόφασης που έλαβε και για τις εμπειρίες του από το άθλημα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μλάντεν Πέτριτς στην κάμερα της Nova:

Πολύ συγκινητικές στιγμές, δεν ήθελες να φύγει από το γήπεδο, είπες αντίο με τον δικό σου τρόπο, ποια είναι τα συναισθήματα σου;

Δεν ήθελα να φύγω από το γήπεδο και εγώ αλλά και επειδή έβλεπα τα παιδιά μου ότι το διασκέδαζαν. Είναι μια δύσκολη απόφαση που πήρα αλλά νοιώθω ότι ήταν η κατάλληλη στιγμή και και νοιώθω ήρεμος και ανυπομονώ για την επόμενη περίοδο της ζωής μου ιδίως τα Σαββατοκύριακα που θα περνάω με την γυναίκα μου και τα παιδιά μου”.

Αυτός είναι ο λόγος που παίρνεις αυτή την δύσκολη απόφαση αν και στον Παναθηναϊκό επέμεναν να μείνεις ένα ακόμη χρόνο;

Αυτός είναι ο μεγαλύτερος λόγος. Ένιωσα πως είναι η ώρα να ευχαριστηθώ τις στιγμές με την οικογένεια μου επειδή αυτές οι στιγμές δεν θα έρθουν ξανά. Σίγουρα είναι δύσκολη απόφαση το να σταματήσεις το ποδόσφαιρο αλλά την πήρα και νομίζω είναι καλύτερα έτσι”.

Έχεις παίξει σε μεγάλες ομάδες, μεγάλες διοργανώσεις, τι μένει απ’ όλη αυτή τη μεγάλη καριέρα;

“Πολλά πράγματα, πολλά. Είχα μερικές φανταστικές στιγμές, είχε λιγότερες καλές στιγμές αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο και γενικά έτσι είναι η ζωή. Είμαι πολύ χαρούμενος με την καριέρα μου και ότι έχω καταφέρει. Νομίζω ότι δεν υπάρχει κάτι για το οποίο μετανιώνω και σίγουρα οι στιγμές που θα θυμάμαι περισσότερο είναι κάποιες στιγμές με την Εθνική Κροατίας που κάναμε κάποια όμορφα παιχνίδια. Μερικά παιχνίδια με την Βασιλεία, την Γκρασχόπερς, την Ντόρτμουντ παρότι ήταν μόλις μια χρονιά. Το Αμβούργο όπου δέθηκα με την καρδιά μου αλλά και εδώ στον Παναθηναϊκό. Ήταν δύσκολα αλλά προσπάθησα να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό”.

Τι έλεγες στους φίλους του Παναθηναϊκού στο τέλος στα Ελληνικά;

“Τους είπα σας ευχαριστώ για όλα και ότι θα μείνουν στην καρδιά μου. Πέρασα υπέροχα εδώ με τους οπαδούς. Είδα πράγματα που δεν είχα δει στο παρελθόν. Ήταν μια εκπληκτική εμπειρία να δω πόσο τρελοί μπορούν να είναι οι οπαδοί μας με θετικό τρόπο”.

Το επόμενο βήμα για τον Μλάντεν Πέτριτς. Έχεις πρόταση από τον Παναθηναϊκό να τον υπηρετήσεις από κάποιο άλλο πόστο; Σε ενδιαφέρει η προπονητική; Το πόστο του τεχνικού διευθυντή;

“Μιλήσαμε για πολλά πράγματα τις τελευταίες μέρες, όπως για να συνεχίσω ως παίκτης ή όπως για να συνεχίσω σε άλλο πόστο στην ομάδα. Αυτή τη στιγμή δεν ξέρω τι θα κάνω πέρα από το να χαλαρώσω για μεγάλο χρονικό διάστημα κάνοντας διακοπές. Να τα αφήσω όλα πίσω μου, να ηρεμήσω και στη συνέχεια θα αποφασίσω. Δεν έκλεισα τελείως την πόρτα να σταματήσω τελείως το ποδόσφαιρο ίσως να δώσω άλλη μια ευκαιρία στον εαυτό μου, στην Αμερική ή στην Αυστραλία”.

Το επόμενο ματς είναι κόντρα στον ΠΑΟΚ με νίκη ο Παναθηναϊκός θα παίξει στα προκριματικά του Champions League με ήττα δεν πετυχαίνει τον στόχο του, μπορεί ο Παναθηναϊκός να κερδίσει στην Τούμπα;

Σίγουρα μπορούμε να κερδίσουμε εκεί, το έχουμε δείξει πολλές φορές. Αυτή τη σεζόν είχαμε δυσκολίες κόντρα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ και τον Πανιώνιο. Σήμερα όμως κερδίσαμε τον Πανιώνιο για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν οπότε γιατί να μην πάμε στην Τούμπα για να κερδίσουμε. Πιστεύουμε στον εαυτό μας και θα κάνουμε τα πάντα για να πετύχουμε τον στόχο”.

πηγή : sport24.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*